UGTF, terör örgütünü lanetledi!

UGTF, terör örgütünü lanetledi!

Uluslararası Gazeteciler ve Televizyoncular Federasyonu Genel Başkanı Ahmet Tübcel, terör örgütü PKK'ya dair açıklamalarda bulundu. 

Uluslararası Gazeteciler ve Televizyoncular Federasyonu Genel Başkanı Ahmet Tübcel, "Toplumsal huzurunu hedef alarak karanlık yüzünü bir kez daha tüm insanlığa gösteren, alçak terör örgütü, hiç bir zaman hain ve sinsi emellerine ulaşamayacaktır. Devletimizin kararlılıkla sürdürdüğü terörle mücadele sürecinde, “Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin milletiyle birlikte bu saldırıların üstesinden geleceğine olan inancımız sonsuzdur.  Saldırıyı yapan kanlı elleri lanetlemekte, saldırıyı yapanların ve bu saldırıya destek verenlerin bir gün mutlaka hak ettikleri cezayı bulacaklarına olan inancımız tamdır” dedi.

Tübcel sözlerine şöyle devam etti:

“Ülke olarak, dünyada emsali az görülen bir terör örgütü ile karşı karşıyayız. Her zaman lanetlediğimiz PKK terör örgütü çirkin yüzünü bir kez daha göstermiş ve 13 vatan evladını Şehit etmiştir. Böyle bir günde birlik ve beraberliğimizin en yüksek seviyede olması gerekirken maalesef PKK terör örgütüne hâlâ terör örgütü diyemeyenler var. Terör örgütüne ses çıkarmayanları da PKK terör örgütünü kınayıp lanetlediğimiz gibi bunları da lanetliyoruz. Başta Şehit olan kardeşlerimizin aileleri olmak üzere Yüce Türk Milletinin baş sağlığı diliyorum. Ruhları şad olsun.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.