Uğur Atis ve Şahsenem, dünyaca ünlü balaban virtüözü ağırladı

Uğur Atis ve Şahsenem, dünyaca ünlü balaban virtüözü ağırladı

Ulusal Radyo’da Uğur Atis ve Şahsenem’le Ayaküstü Bir Şeyler/Türk Dünyası Müzikleri programına dünyaca ünlü balaban virtüözü Alihan Samedov konuk oldu.

Deneyimli radyo programcısı Uğur Atis ve Özbek/Türk Ses Sanatçısı Şahsenem tarafından hazırlanan ve sunulan, müzik direktörlüğünü Ulubeg Hekimov’un yaptığı “Uğur Atis ve Şahsenem’le Ayaküstü Bir Şeyler / Türk Dünyası Müzikleri “ programı yayın hayatına hızlı girdi.

sahsenem-ugur-atis-r.jpg

Canlı olarak yayınlanan programda Türk Dünyası’nın en önemli coğrafyalarından biri olan Kafkasya’da bulunan “ Azerbaycan “ konusu işlendi. Programda “ Azerbaycan “ Kültürü’nün işlenmesinin amacı ise “2’nci Karabağ Zaferi”ydi. Programa aynı zamanda dünyaca ünlü Azerbaycan ve Türk Dünyası’nın en önemli müzik ustalarından biri olan balaban virtüözü “Alihan Samedov“ telefon bağlantısıyla katılarak Azerbaycan müzik kültürünün önemi ve Türk Dünyası’na olan katkılarını ve aynı zamanda “ Karabağ Zaferi”nin olumlu etkilerini dile getirdi.

sahsenem-ugur-atis-r1.jpg

Orta Asya sanatçıları ve müziği ayrıca kültürünün işlendiği tek program olma özelliğini taşıyan Uğur Atis ve Şahsenem’le Ayaküstü Bir Şeyler / Türk Dünyası Müzikleri programına gösterilen ilgi radyonun telefonlarının kilitlenmesine sebep oldu. Özbek popçu Şahsenem “ Görüyorum ki Türk dünyası işlendiğinde halkımız tek vücut oluyor bu onur verici bir durum, bu tarz ve tek olan programın içinde olmaktan onur duyuyorum” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.