Uğur Güvercin'den solukları kesecek roman!

Uğur Güvercin'den solukları kesecek roman!

Uğur Güvercin'in kaleme aldığı fantastik romanı Atlas Ateş- Kayıp Kral, DEX yayınlarından çıktı.

Uğur Güvercin'in ilk kitabı olan Atlas Ateş- Kayıp Kral, fantastik romanı severlerin baş ucu kitabı olacak. 15 yaşında anneannesiyle yaşayan yetim bir çocuk olan Atlas'ın yaşadığı doğaüstü olayları anlatan kitapta Decin olduğunu öğrenerek hayatının değişmesi konu alınmakta. 

atlasates.jpg

ATLAS ATEŞ

Atlas 15 yaşında anneannesiyle yaşayan yetim bir çocuktur. Liseye başladığı ilk günlerde yaşadığı doğaüstü olayların sebebinin bir Decin olduğunu öğrenmesiyle birlikte hayatı değişir. Boyut değiştirerek babasının kralı olduğu cin boyutuna geçen Atlas’ı, burada büyük bir düşman ordusu beklemektedir. Amcası Erlik, cin diyarındaki kaosu bahane ederek babasını öldürmüş ve taht için önündeki son engel olan Atlas’ın peşine düşmüştür. Dağ, Hava, Su, Orman ve Yeraltı gruplarının liderleriyle görüşüp onları kendi tarafına çekmesi gereken Atlas; bir yandan da amcasının doğal ortamlarına saldırarak kışkırttığı garabetlerle baş etmek zorundadır. En büyük gücü, babasının miras olarak bıraktığı, doğadaki her türlü canlı ve cansız organizmaya hükmeden Süleyman’ın Mührüdür. Acaba Atlas, cin diyarındaki kıtlığı bahane ederek insan dünyasına savaş açmaya hazırlanan amcası ve şeytan Kapoz’u durdurabilecek midir? 

whatsapp-image-2020-01-16-at-17.37.47.jpeg

UĞUR GÜVERCİN KİMDİR?

1981 yılında İstanbul’da doğdu. Marmara Üniversitesi Elektronik ve Haberleşme Öğretmenliğini bitirdi. Üniversite dergisinde köşe yazıları yazdı. 2014 yılında Güldür Güldür Show ekibine senarist olarak katıldı. 2017 yılında yayına başlayan Güldüy Güldüy Şov Çocuk programının 42 bölüm editörlüğünü yaptı. Çarşı Pazar, Dedemin Fişi, Bizim Köyün Şarkısı, Cici Babam, Kolonyo Cumhuriyeti, Can Dostlar ve Gamonyo: Hayaller Ülkesi filmlerinin senaryo kadrosunda görev aldı. Evli ve bir çocuk sahibi olan yazar İstanbul’da yaşıyor.

whatsapp-image-2020-01-16-at-17.37.56.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.