Uğur İnan Atmaca: Bu ceza, onur madalyasıdır

Uğur İnan Atmaca: Bu ceza, onur madalyasıdır

Gaziemir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili Uğur İnan Atmaca, hüküm aldığı dava ile ilgili yargılama sürecinin devam ettiğini belirterek, "Bu ceza, bizim için onur madalyasıdır." dedi.

Hakkında çıkan haberle ilgili yazılı bir açıklamada bulunan Gaziemir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili Uğur İnan Atmaca, açıklamasında şu ifadeleri kullandı; ‘

’17.02.2022 tarihinde bir internet sitesinde, “Halil Arda’nın Hukuk Zaferi” başlığıyla yayınlanan haber, yaşadığımız süreci tanımlaması açısından oldukça manidardır. Her fırsatta demokrasi ve özgürlükten bahsedenler, twitter da kimin açtığı belli olmayan bir hashtag üzerinde yayınladığımız ekran görüntüleriyle, bize yargı üzerinden ayar vermeye kalktılar. Birileri bununla da yetinmeyip ceza almamız için seferber oldular. Basit yargılama usulüyle gıyabımızda görülen dava süreci, jet hızıyla sonuçlandı ve hakkımızda hüküm verildi. Biz şahsi avukatımız aracılığıyla gerekli itirazları yapmamıza rağmen, sanki itiraz yapılmamışçasına karar kesinleştirildi. Süreci yakinen takip etmeseydik, belki de siyaset yapma hakkımız elimizden alınacaktı. Yargı süreci halen devam ediyor, 23.02.2022 tarihinde duruşmaya polis zoruyla getirilmem konusunda karar çıkarıldı.

e1ac18b4-1810-4756-8981-625e7d9e4e31-001.jpg

Her fırsatta yargı üzerinden hükümetimiz aleyhine algı yönetimi yapanların, gerçeklerle yüzleşmesi açısından çok önemli bir tecrübe yaşadığımızı düşünüyorum. Sakın yanlış anlaşılmasın, bize verilen hüküm sebebiyle asla üzgün ya da kırgın değiliz. Aksine Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan‘a yapılan hakaretlere sessiz kalmadığımız için aldığımız bu ceza, bizim için onur madalyasıdır. 2001 yılında AK Parti Gaziemir kurucu üyesi ve neferi olarak başladığımız bu kutlu yolda, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında, ilk günkü aşk ve heyecanla çalışmaya devam ediyoruz. Bağımsız ve tarafsız Yüce Türk Yargısı’na olan inancımız tamdır. Bize karşı yapılan siyasi manevralar bizim motivasyonumuzu artırmaktan öteye bir anlam taşımaz. Susmadık, sumayacağız! Yel kayadan ancak toz alır.’’ dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.