ÜLKEA’dan kötü düğün sürprizi!

ÜLKEA’dan kötü düğün sürprizi!

İzmirli yeni evlenecek olan genç çift, düğün hazırlıklarını Ülkea’dan satın aldıkları ve teslim edildiğinde beğenmedikleri salon takımı ve yemek odası takımı iade edemeyince ellerinde kaldı.

MEDYA EGE / ÖZEL HABER - İzmir’in yeni konseptiyle piyasaya giren Ülkea, aynı hızla şikayetlerin de odak noktası haline gelmeye başladı. İzmir’de evlilik hazırlığı içinde olan genç çift, bir yandan düğün hazırlıkları, bir yandan balayı hazırlıkları yaparken düğün öncesi Ülkea’dan kuracakları ev için salon takımı ve yemek odası takımı satın aldılar.

Genç çift, mağazada beğendikleri ürün evlerine gelince şok içinde kaldılar. Aldıkları, beğendikleri salon takımı ve yemek odası takımını geldiği günün ertesi günü yeterli kalitede görmeyen, kullanışlı görmeyen gençler, 86 bin TL ödedikleri ürünü iade etmek için satın aldıkları Ülkea firmasıyla görüştüler. Yasal süreci içinde kullandıkları ürünü yasal hakları olarak iade etmek isteyen genç çifte Ülkea’dan verilen cevap ise “Yüzde 20 kesinti yaparak iade alabiliriz" oldu.

f0322742-7532-489f-8ff0-9e7cc7811e83-001.jpg

Tüketici olarak haklı taleplerinin karşılanması üzerine genç çiftten Özge, şikayetimvar.com genel tüketici şikayet sitesine durumunu yazarak ve çözüm beklediğini belirtti. Özge’nin açıklamasında ise şu ifadeler yer aldı:

“Yasal olarak hakkım olan iade sürecini başlatmak istediğimde yüzde 20 kesinti yaparak iade işlemi gerçekleştireceğinizi belirtiyorsunuz. Günlerdir bunun için mi dönüş yapmamıştınız? Yaptığınız bu müşteri memnuniyetsizliği müşterinin hakkını ihlal etme işlemleri için tüm yasal süreçlerde ve şikayet platformlarında mağduriyetimi belirteceğim. Üstelik defalarca sormamıza rağmen bundan hiç bahsetmediniz. Satış yaparken son derece ilgili olup, ertesi gün iptal etmek istediğimizde süreci bu kadar uzatarak zorlaştırarak ve geçen sürenin sonunda yüzde 20 kesinti yaparak iptal edeceğinizi belirtmeniz ne derece doğru. Acil olarak iademin tamamının yapılmasını rica ederim. Buradan yüklü alışveriş yapılmamalı. Aksi halde satış esnasında arkanızda durup, iade sürecinde size olumsuz bir dönüş yapmayıp günler sonra yüzde 20 kesinti ile iade edileceğini belirtiyorlar. Lütfen aldığımız salon takımının ve yemek odası takımının iadesini kesintisiz olarak sağlamanızı rica ederiz.”

111.jpg

ulkea-ulku-grup-20-iade-kesintisi-ertesi-gun-iadede-20-ucret-kesintisi-1.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.