Ülkü 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü Kutladı

Ülkü 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü Kutladı

MÜSİAD İzmir Başkanı Ümit Ülkü 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü Kutladı

Kadınların yaşam şartlarını iyileştirme konusunda topluma ve iş dünyasına büyük bir görev düştüğüne dikkat çeken MÜSİAD İzmir Başkanı Ümit Ülkü, “Duyarlığı, fedakârlığı ve üretkenliği temsil eden kadınların gerek çalışma hayatında, gerekse aile hayatında verdikleri bütün emeklere azami saygı duyuyoruz. Yalnızca çalışan kadınların değil, bütün kadınların yaşam şartlarını iyileştirmek, bunun için de bütün toplumun paylaşması gereken bilinci ve duyarlığı her fırsatta dile getirmek Türkiye’nin öncü STK’larından birisi olarak bizlerin ödevidir” dedi.

Kadınların iş hayatında karşılaştıkları zorlukları ortadan kaldıracak çözümleri geliştirmek için gerekli çalışmaları yapmayı son derece önemsediklerini belirten Ülkü, “Kadınlara iş dünyasından verilen desteklerin yalnızca beyanatta kalmaması, aynı zamanda bu yönde somut adımların atılması, haklarının ve onurlarının koruma altına alınması için işyerlerinde lüzumlu düzenlemelerin yapılması, bu düzenlemelerin yasalarca belirlenen ölçütlere uygunluğunun gözetilmesi bir ihtiyaçtır.

Geleceği imar etmekte kadının yeri ve önemi anlaşıldığı zaman, ülkemizin daha yüksek yerlere geleceğine inanıyoruz. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü, aynı zamanda bu anlayışın geliştirilmesi için bir fırsattır. Biz de bu vesileyle her şeyin en iyisine ve en güzeline layık kadınlarımızın ve analarımızın Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyoruz” diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.