Ülkü Aydeniz, AK Parti İzmir Kadın Kolları Başkanlığı'nın online söyleşisine konuk olacak!

Ülkü Aydeniz, AK Parti İzmir Kadın Kolları Başkanlığı'nın online söyleşisine konuk olacak!

AK Partili Büyükdağ, ‘’Koruyucu ailelik üzerine, KOREV Başkanı Ülkü Aydeniz ile bugün 22:00’da @akkadinizmir instagram hesabından canlı yayın gerçekleşeceğiz. Koruyucu annelik üzerine bilinmeyenleri, merak edilenleri konuşacağız’’ dedi.

Ak Parti İzmir İl Kadın Kolları Başkanlığı, pandemi günlerinde, çeşitli farkındalık etkinliklerini online platformlar aracılığıyla gerçekleştiriyor. Daha önce “Pandemi günlerinde zorluklarla mücadele etme yöntemleri“ konusunda online seminer düzenleyen Kadın Kolları Başkanlığı, şimdi de önemli bir programa ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. KOREV ( Koruyucu Aile, Evlat Edinme Derneği) Başkanı Ülkü Aydeniz’i konuk alarak Koruyucu Aileliği konuşacaklar. ‘’Her çocuğun onu sevgiyle, anlayışla kucaklayacak bir aileyi hak ettiğine inanıyoruz. Koruyucu Aile kavramını toplumda daha çok duyurmak ve bu konuda bilgilendirmek amacıyla yola çıktık’’ diyen İl Kadın Kolları Başkanı Dilek Yıldız Büyükdağ sözlerini şu şekilde sürdürdü, ‘’Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığımızın bu konuda çok önemli çalışmaları var. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın değerli eşi Sayın Emine Erdoğan’ın himayelerinde Vali eşleri ile başlatılan ‘Gönül Elçileri’ projesiyle de, 2002 yılında koruyucu aile yanında kalan çocuk sayısı 515 iken, 2019 yalında bu sayı 7 bin 330 a ulaştı. Amacımız geleceğe güçlü ve özgüvenli bireyler hazırlamak.’’

whatsapp-image-2020-05-15-at-11.48.29.jpeg

Anne baba olmanın merhametle başladığını gösteren koruyucu ailelere çok teşekkür ediyoruz

Toplumsal dönüşümün de öncüsü her zaman olduğu gibi kadınlar olduğunu ifade eden Büyükdağ, ‘’Bu nedenle bu konuda öncü olmuş, önce iki kız çocuğuna koruyucu anne olan ve sonra bu konuda önemli bir derneğin başkanlığını yürüten Ülkü Aydenizle Koruyucu Aileliği ve bu konuda bilinmeyenleri, merak edilenleri konuşacağız. Ülkü hanımın hikayesinin bir çok kadına ilham vereceğine inanıyoruz. Ülkü Hanımla kendisinin koruyucu ailelik yolculuğunu, bu alanda merak edilenleri, bilinmeyenleri ve yaşanan hikayeleri konuşacağız.’’ dedi. Çocukluğun hayatın daha sonraki tüm dönemlerini etkilediğini ve şekillendirdiğini belirten İl Kadın Kolları Başkanı Dilek Yıldız Büyükdağ, ‘’Bu nedenle her çocuğun onu sevgiyle, anlayışla kucaklayacak bir aileyi hak ettiğine inanıyoruz. Ve bu noktada anne baba olmanın sadece biyolojik olarak değil, merhametle başladığını gösteren tüm koruyucu ailelere çok teşekkür ediyoruz ve sayılarının artmasını temenni ediyoruz.“ dedi. Program 15 Mayıs Cuma akşamı (bugün) saat 22:00’da @akkadinizmir instagram hesabından canlı yayın olarak gerçekleşecek.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.