Ülkü Ocakları Eski Başkanı: "Kılıçdaroğlu'na hamle yapılacak"

Ülkü Ocakları Eski Başkanı: "Kılıçdaroğlu'na hamle yapılacak"

Katıldığı TV programında, seçim süreci boyunca Altılı Masa'nın liderlerinin can güvenliğine dikkat edilmesi gerektiğini dile getiren Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Alaattin Aldemir, "Kılıçdaroğlu'na hamle yapılacağıyla ilgili duyumlarım var" dedi.

Partisinin 31 Ocak tarihli grup toplantısında kendisine yönelik suikast ihbarları geldiğini duyuran CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bu ihbarlara sebep olarak da Hazine’den sermaye gruplarına aktarılan 418 milyar dolara ilişkin açıklamalarını ileri sürmüştü.

16.jpg

Kılıçdaroğlu'nun adaylığının kesinleşmesinin ardından bugün Halk TV’den İsmail Küçükkaya’ya konuşan Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Alaattin Aldemir de, Kılıçdaroğlu'nun iddialarını doğrular nitelikte kendisine de bir mafya grubu üzerinden Kılıçdaroğlu'na suikast girişimi olacağına dair ‘duyum’ geldiğini belirterek yetkilileri uyardı: “Diyorlar ki ‘Sandık güvenliği’. Sandık güvenliğinden önce millet ittifakını oluşturan liderlerin can güvenliği… Devlet görevlilerini göreve çağırıyorum. Hepsi ortağı olur bu işin. Genel başkana haber vermeden ben bunu sizinle paylaşıyorum. Bir mafya grubunun üzerinden, Sinan’a yaptıkları gibi, bir uyuşturucu grubu üzerinden bir şeyler duyuyorum liderlere yönelik, sakın ha. Sakın ha. Bu ateş hepimizi yakar. Çok açık söylüyorum.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.