Ülkücüler, İzmir Cumhuriyet Meydanı'ndaki iftarda buluştu

Ülkücüler, İzmir Cumhuriyet Meydanı'ndaki iftarda buluştu

İzmir Ülkü Ocakları, dev iftar sofrasında, Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu isminin sonsuza dek yaşayacağını ve yeni Fırat’ların hep var olacağını gösterdi.

Ülkü Ocakları İzmir İl Başkanlığının geleneksel olarak düzenlediği Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu iftar sofrasının üçüncüsü, Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirdi. İzmir Ülkü Ocakları, İzmirlilerle buluştuğu, dev iftar sofrasında, Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu isminin sonsuza dek yaşayacağını ve yeni Fırat’ların hep var olacağını gösterdi.
 
Büyük buluşmaya, MHP İzmir Milletvekili Oktay Vural, MHP 25. Dönem Milletvekili Murat Koç, MHP 25. Dönem Milletvekili Aslan Savaşan, MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş ve İl Yönetimi, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, Manisa İl Ocak Başkanı Mehmet Balaban, Aydın İl Ocak Başkanı Emre Özbey, Muğla İl Ocak Başkanı Metehan Aydın, TÜRKAV İzmir İl Başkanı Birol Demirci, Türk KAMU-SEN İzmir İl Başkanı Ahmet Doğruyol, Ülkücü İşçiler Derneği İzmir İl Başkanı Murat Çetin, Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun babası Fuat Mahir Çakıroğlu’da katılanlar arasındaydı.   
    
İftar öncesinde konuşma yapan Ülkü Ocakları İzmir İl Başkanı Bilgehan Ağbaba; ‘Bugün yaptığımız iftarla, binlerce ülküdaşımız ve İzmirli hemşerilerimizle, dert soframızda, çileyi, duayı ve aynı lokmayı paylaşmış olmanın verdiği huşu içerisindeyiz. Yüce Mevla'm nice böyle sofraların kurulmasının devamlılığını nasip etsin. 
 
Yine bu ay içerisinde Ülkü Ocakları Genel Merkezimizce başlatılan Türkmen soydaşlarımıza yardım kampanyası dahilinde yardımlarınız toparlanmış ve dün bizzat Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Olcay Kılavuz Beyefendi tarafından  soydaşlarımıza teslim edilmiştir. 

Gerek geçmiş dönemdeki toplanan yardımlarda, gerekse bu ay toplanan yardımda katkı gösteren, rızkının bir kısmını da soydaşlarına ayıran her bir ülküdaşıma teşekkür ediyorum’ dedi.

MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş düzenlenen organizasyon için Ağbaba’ya teşekkür ederek, ‘Milli manada önem taşıyan Cumhuriyet Meydanında ve Şehidimiz Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun adını taşıyan iftar sofrasında bizleri buluşturan Başta Ülkü Ocakları İl Başkanıma ve değerli yönetimine teşekkür ediyorum.’ Dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.