Ülkü’den Polis Haftası Kutlaması

Ülkü’den Polis Haftası Kutlaması

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) İzmir Başkanı Ümit Ülkü Türk Polis Teşkilatının 172. kuruluş yıldönümünü nedeniyle yazılı bir mesaj yayınladı.

Ülkü, mesajında şunları söyledi: “Bugün, Türkiye’de huzur ve güven ortamının sağlanmasında hayati öneme sahip kurumlardan birisi olan Türk Polis Teşkilatının 172. kuruluş yıldönümünü yaşıyoruz.

Aziz Milletimizin can ve mal güvenliğinin sağlanması ve toplumsal asayişin muhafaza edilmesi için gece gündüz demeden çalışan Polis Teşkilatımız, kuruluşu olan 10 Nisan 1845 tarihinden bugüne kadar canla, başla ve büyük bir sadakatle görevini ifa etmiştir.

15 Temmuz’da Fetullahçı hainlere halkımızla birlikte omuz omuza ‘dur’ diyen ve vatanı, milleti, bayrağı, demokrasisi ve ülkesi için göğsünü siper eden kahraman polisimiz, mücadelenin en ön safında yer almış, işgal girişimi karşısında necip milletimizle birlikte tarih yazmıştır, yazmaya devam edeceğine inancımız tamdır.

Bu anlamlı gün vesilesiyle Türk Polis Teşkilatımızın 172. kuruluş yıldönümünü kutluyor, terörle mücadelede ve görevleri başında şehit düşen bütün kahraman polislerimize Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimize de şükranlarımı sunuyorum.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.