Ulukent Gençlikspor sahaya adım attı

Ulukent Gençlikspor sahaya adım attı

Menemen’in en gözde ilçelerinden biri olan Ulukent’in futbol kulübü Ulukent Gençlikspor, bu hafta başı ilk antrenmanlarına başlayarak sahaya indi. 

Haber Ayşe Zeliha Kara-Kulüp Başkanı Raif Giray ve yönetiminden Burak Koraklar, Reşat Bozkurt, Tolga Açıklar ve Nejat Tüzün bizzat spor okulu kayıtları ile aralarına yeni katılan öğrencilerin sorunları ile ilgilenip onlara yardımcı oluyor.

Yenilenen hoca kadrosu ile iddialı olan Ulukent Gençlikspor,  bu sene ligdeki başarısını üst seviyeye taşımak için kolları sıvamış durumda. Başkan Raif Giray, “Bu yıl Covid-19 dolayısıyla liglere verilen dört aylık aradan sonra, evde sıkılan çocuklarımızla Covid-19 önlemleri dâhilinde sahaya indik. Kadromuza dâhil ettiğimiz deneyimli ve akademik yeteneklere sahip hocalarımızla iyi bir kadro oluşturduk. Takımımızın vazgeçilmez hocası Celil Burcu Hocamızın yanı sıra uzun süre futbolun içinde olup faal bir şekilde antrenörlüğe devam eden profesyonel ekiplere futbolcu yetiştirip göndererek kendini kanıtlayan Remzi Kızğın hocamız ve Ege Üniversitesi BESYO mezunu genç yetenek Erdoğan Akbey antrenörlük lisansı alarak yetiştiği Ulukent Gençlikspor’a hoca geri dönüş yaparak aramıza döndü. 2001 yılında Eskişehirspor’da sportif direktörlük yapmış olan Turgay Hadak Hocamız, çocukların daha kaliteli bir eğitim alması için bende varım dedi ve bize katıldı” diyerek takımdaki gelişmelerden bahsetti.

arc_9776.jpg

Menemen Belediyesi Caner Ok Spor Tesislerine ev sahipliği yapan Ulukent Gençlikspor, tüm sportif faaliyetlerini çim saha üzerinde gerçekleştiriyor. 

Başkan Giray, “İlk hedefimiz çocuklarımızı içine çeken dijital ortamdan uzaklaştırıp, sosyal hayata kazındırarak spor yapmalarına aracı olmak. Geleceğimiz olan çocuklarımız ve gençlerimizi özgüveni yerinde zeki, dinç ve atik bireyler olarak yetiştirmek” dedi.

arc_9778.jpg

 Spor okulu kayıtlarına iki hafta boyunca devam edecek olan Ulukent Gençlikspor, bünyesine katılmak isteyen öğrencileri bekliyor.

arc_9786.jpgarc_9796.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.