Uluslararası İzmir İllüzyon Buluşması, Narlıdere’de düzenlendi!

Uluslararası İzmir İllüzyon Buluşması, Narlıdere’de düzenlendi!

Ünlü illüzyon sanatçıları sahne aldı

Uluslararası İzmir İllüzyon Buluşması bu yıl 20’nci kez Narlıdere’de gerçekleştirildi. Narlıdere Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşen buluşmaya hem çocuklar hem de aileler büyük ilgi gösterdi. Organizasyonda, yerli ve yabancı illüzyonistler muhteşem şovlar sundu.

narlidere’de-sihirli-bulusma-(2).jpg

ÜNLÜ SİHİRBAZLAR SAHNE ALDI

Ünlü illüzyon sanatçıları ile her yaştan sihir tutkunlarını bir araya getiren 20’nci Uluslararası İzmir İllüzyon Buluşması, Narlıdere Belediyesi’nin ev sahipliğinde ve Uluslararası İllüzyon Örgütü IBM öncülüğünde, Narlıdere Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Üç gün üç farklı gala gecesinin yapıldığı organizasyona, Türkiye’nin farklı kentlerinden ve yurt dışından onlarca sihirbaz katıldı. Ücretsiz etkinliklere, hem aileler hem de çocuklar büyük ilgi gösterdi.

narlidere’de-sihirli-bulusma-(7).jpg

“EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin “Çocuklarımızın ve ailelerimizin yaz akşamlarını en iyi şekilde değerlendirmesi için düzenlediğimiz İllüzyon Buluşması’na gösterilen ilgiden son derece memnunuz. Vatandaşlarımızın keyifli vakit geçirmelerini sağladıysak ne mutlu bizlere. Emeği geçenlere ve ilgi gösterenlere teşekkür ediyorum” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.