Uluslararası Rotary 9. Grup Kulüpleri, dijitalleşme toplantısı yaptı!

Uluslararası Rotary 9. Grup Kulüpleri, dijitalleşme toplantısı yaptı!

Uluslararası Rotary 9. Grup Kulüpleri (Alsancak, Kordon, Güzelyalı, Dokuz Eylül, Varyant, Buca) Dokuz Eylül Rotary kulübü ev sahipliğinde düzenlenen online toplantıda buluştu

Dijitalleşmedeki son gelişmelerin masaya yatırıldığı toplantıya TÜSİAD Sanayide Dijital Dönüşüm Görev Gücü Başkanı ve İnci Holding Yönetim Kurulu Üyesi Perihan İnci konuk oldu. İnci; teknolojinin getirdiği yeni dünya düzeni ve sürdürlebilirlik konularına değinerek “Pandeminin neticesinde online iletişim, sanal seyahatler arttı. Alışkanlıklarımız değişti” dedi. İnci ayrıca dijitalleşmenin beraberinde getirdiği sanal gerçeklik, DLT teknolojileri, dijital para, yapay zeka, ödeme sistemleri, robotik gibi kavramlara da dikkat çekti.

Dijitalleşme adımları

Dokuz Eylül Rotary Kulübü Başkanı Betül Elmasoğlu ise 2020-2021 döneminde, Rotary Kulüpleri olarak ‘dijitalleşme’ ve ‘endüstri 4.0’ konularına çok önem verildiğini belirtti. Elmasoğlu “Sağlıklı iletişim ve işbirliğini kolaylaştıran dijital uygulamalar, günümüzde giderek daha önemli hale geliyor. Globalleşen dünyamızda bu uygulamalara olan ihtiyaç günden güne artıyor. Artık dijitalleşme adına atılacak her adım bizim için büyük önem taşıyor” diye konuştu. Toplantı sonunda, katılımı için Perihan İnci’ye Uluslararası Rotary 9. Grup Kulüpleri adına teşekkür belgesi takdim edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.