ULUSLARARASI ROTARY KULÜPLERİ  BODRUM’DA BULUŞTU

ULUSLARARASI ROTARY KULÜPLERİ BODRUM’DA BULUŞTU

Uluslararası Rotary Kulüpleri’nin 2016-2017 Dönem Konferansı Bodrum Vogue Otel’de gerçekleşti.

Uluslararası Rotary Kulüpleri’nin  2016-2017 Dönem Konferansı  Bodrum Vogue Otel’de gerçekleşti.  Pınar Ünlü ve Av. Halil Erdem’in başkanlığıyla Kordon Rotary Kulübü’nün organize ettiği konferansın ana teması  ‘’Atatürk ve Cumhuriyet’’ idi. Rotary Kulüpleri’nin Atatürk ilkelerine bağlı, ülkesini gözeten, Cumhuriyetin savunucusu olduklarının mesajı verildi.

4-7 Mayıs tarihleri arasında Bodrum Vogue Otel’de yapılan Uluslararası Rotary 2440. Bölge 2016-2017 Dönem Konferansı’nın sonunda, tüm Rotary Kulüpleri’nin katılımıyla ‘‘Dostluk Balosu ‘‘ adıyla bir gala gecesi düzenlendi. Cumhuriyet konseptli anlamlı geceye Rotary Konferans Komitesi  Cumhuriyet dönemine ait kıyafetlerle katılarak geceye anlam kattı.

CLUB 35 DESTEK VERDİ

Uluslararası Rotary Kulüplerinin Dönem Konferansı'na CLUB 35 ana sponsor oldu. Katkılarından dolayı Kuzu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Selim Kuzu ve ekibine teşekkür plaketi verildi. Gecede konuşma yapan Selim Kuzu ‘‘ Özellikle bu dönemde, Atamız’ın yaşatıldığı organizasyonlarda varolmanın gururunu yaşıyoruz. Bu değerleri yaşatan ve arkasında duran toplulularla kucaklaşmanın mutluluğu içerisindeyiz.‘‘ diyerek Atatürk’e ve Cumhuriyet’e olan bağlılıklarını dile getirdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.