ULUSLARARASI YOGA FESTİVALİ

ULUSLARARASI YOGA FESTİVALİ

Dünyanın oksijen seviyesi en yüksek beldelerinden Kazdağları’nın eteklerinde, çam kokulu ormanlar arasında, hayata iki günlük Yoga Molası vermeye değer!!!

Uluslararası Yoga Federasyonu (UYF) yetkilileri, çağlar boyu sağlık, güzellik, güç ve dayanıklılığın simgesi olmuş Yogayla dolu, doğal bir haftasonuna çağırıyorlar meraklıları. Hatta büyük şehirlerin keşmekeşinde, kalabalık siyaset gündeminde, kışın eşiğinde enerjiyle dolmak, denge, mutluluk ve pozitif bakış açımızı koruyup, etrafa yaymak için herkesin denemesini öneriyorlar.

26 ve 27 Kasım tarihlerinde Kazdağları’nda, Orijinal Yoga Sistemi çalışmaları yapılacak. Nefes seansları, Yogaduruşları,omurgayı esnetip güçlendiren yöntemler uygulanacak. Konsantrasyon, meditasyonla zihinsel yetilerin güçlenmesi, derin gevşeme çalışmalarıyla, kısa sürede dinlenmenin, dinç ve zinde kalmanın kadim yöntemleri verilecek. Mutluluk, başarı, sağlık grafiğimizi yükseltmek için doğal ve denemeye değer bir haftasonu molası seçeneği!!!

Uluslararası Yoga Federasyonu (UYF) ve Yoga Academy’nin hazırladığı Festival, dünyanın her ay düzenlenen, bu konuda tek ve en yetkin organizasyonu. Çalışmalar Yogada en üst düzey uzman, Büyük Üstad Akif Manaf önderliğinde ve Yoga Academy eğitmenleriyle gerçekleşecek. Ayrıca Yogaya dair tüm merak edilenleri 45 yılı aşkın tecrübesi ile Büyük Üstad Akif Manaf’a interaktif söyleşide sorabilir, 45 eserine de ulaşabilirsiniz.

Festival, Ramada Resort Kazdağları Thermal & SPA Hotel’in sağlıklı brunchları ve akşam yemeği eşliğinde gerçekleşecek.

yoga-2.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.