Ümit Avcı, aday adaylık başvurusunu MHP Genel Merkezinde yaptı

Ümit Avcı, aday adaylık başvurusunu MHP Genel Merkezinde yaptı

Cumhur İttifakı Seferihisar Belediye Başkan Aday Adayı Ümit Avcı, adaylık başvurusunu Ankara'da yaptı. Avcı "Şimdi çalışmak birlik olmak ve sonunda muvaffak olmak ümidi ile" dedi.

MEDYA EGE - Ümit Avcı, Ankara'da önemli temaslarda bulundu. Genel Merkezde Seferihisar Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunu yapan Avcı, MHP Lideri Devlet Bahçeli ve Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu ile de görüştü.

ay.jpg

Avcı, Ankara temasları ile ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Avcı paylaşımında "Genel Başkanımızın elini öperek, hayır duasını alarak çıktığımız bu yolda desteklerini esirgemeyen sayın İzmir Milletvekilimiz Tamer Osmanağaoğlu, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sadir Durmaz Beye, İzmir İl Başkanımız Veysel Şahin başkanımıza ve çok kıymetli ağabeyim Seferihisar İlçe Başkanımız Ahmet Şeremet'e, aileme ve sevenlerimize, kıymetli Seferihisarlı hemşerilerimize sonsuz teşekkür ediyorum. Bu yolun hayırlara vesile olmasını niyaz ediyorum. Şimdi çalışmak birlik olmak ve sonunda muvaffak olmak ümidi ile" ifadelerine yer verdi.

q.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.