Umre ziyaretine talep arttı

Umre ziyaretine talep arttı

Müslümanlar için en önemli ibadetlerden biri olan Umre ziyareti, Hac kuraları çekildikten sonra özellikle kurada çıkmayan misafirler tarafından yoğun olarak tercih ediliyor.

Türkiye’den olduğu kadar dünyanın her yerinden milyonlarca Müslüman, Kabe ve Mescid-i Nebevi'ye akın ediyor.  Bu gelişmeleri değerlendiren Vizyon Turizm Yönetim Kurulu Üyesi Talha Çizmeci, 2018 yılında da yaklaşık 450 bin Türk’ün umre ziyaretini tercih edeceğini düşündüklerini söyledi.  


Duaların kabul olduğu, sevap kapılarının sonuna kadar açıldığı Recep, Şaban ve Ramazan aylarını içine alan mübarek aylar, Müslümanlar açısından en kıymetli zaman dilimlerinden biri. Regaip, Miraç ve Berat kandilleri ile Kadir Gecesi’ni de barındıran üç aylık bu kutsal dönemde ise ibadet yapmak için her ayın farklı bir önemi bulunuyor. 
Ayrıca Hac kuraları çekildikten sonra kuradan çıkmayanlar umre ziyaretini tercih ediyor. Özellikle 3 ayların başlamasıyla Türkiye’den olduğu kadar dünyanın her yerinden milyonlarca Müslüman, Kabe ve Mescid-i Nebevi'ye akın ediyor. Bu gelişmeleri değerlendiren Vizyon Turizm Yönetim Kurulu Üyesi Talha Çizmeci, 2018 yılında da yaklaşık 450 bin Türk’ün umre ziyaretini gerçekleştireceğini düşündüklerini söyledi.  


Kura heyecanının sona ermesinin ardından yeni bir döneme girildiğini belirten Çizmeci,  kuradan adı çıkmayan misafirlerin umreye yöneldiğini söyledi. Vizyon Turizm olarak bu yıl 2.500 kişiyi Umre’ye götürmeyi hedeflediklerini söyleyen Çizmeci, Harem bölgelerine en yakın ve en lüks otellerden oluşan Umre programlarının bu yıl 2 bin dolar civarında olduğunu söyledi. Bu rakama vize işlemleri, THY ile gidiş-dönüş uçak bileti, son model Mercedes Travego otobüs ulaşımın dahil olduğunun altını çizen Vizyon Turizm Yönetim Kurulu Üyesi Talha Çizmeci, belirtilen en iyi 5 yıldızlı delüks otellerde konaklama, açık büfe kahvaltı ve akşam yemeğinin yanı sıra Vizyon Turizm’in profesyonel rehberlik hizmetinin de bu rakama dahil olduğunu aktardı. 

 

Çizmeci: A’dan Z’ye her konuda lüks hizmet veriyoruz
 

Umre ibadetini yerine getirmek isteyenler için tüm ayrıntıyı düşündüklerini söyleyen Vizyon Turizm Yönetim Kurulu Üyesi Talha Çizmeci, Umre turlarıyla müslümanların kutsal topraklara olan özlemini dindirdiklerini söyledi. Çizmeci, “Vizyon Turizm ile kutsal topraklara giden misafirlerimizin konforu için her şeyi düşünüyoruz. Yeme-içme, konaklama, ulaşım ve A’dan Z’ye her konuda kaliteli, lüks hizmet veriyoruz. Son yıllarda Umre’ye yoğun talep var ve biz de bu durumdan mutluluk duyuyoruz. Artık insanlar daha bilinçli ve kutsal topraklardaki vazifelerini bu bilinçle yerine getiriyor. Öte yandan son dönemde aileler, umre ibadetini yoğunlukla tercih ediyor. Tüm aile birlikte gittiği için o maneviyatı birlikte yaşıyor. Vizyon Turizm olarak bu turun çok kıymetli bir tecrübe olduğuna inanıyoruz” dedi. 
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.