'Umuda Tenis Turnuvası' başlıyor

'Umuda Tenis Turnuvası' başlıyor

TEGV Umuda Tenis Turnuvası 1-8 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek. Nitelikli eğitime destek olmak isteyen gönüllü sporcuların katılacağı turnuvada takımlar, TEGV’li çocukların spor faaliyetlerine destek olmak amacıyla bağış toplayacak.

“Bir Çocuk Değişir, Türkiye Gelişir” mottosuyla çağdaş nesillerin yetişmesi için Türkiye genelindeki etkinlik noktalarında nitelikli eğitim desteği sağlayan Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) çocuklarına destek olmak amacıyla düzenlenen “TEGV-Umuda Tenis Turnuvası” 1 Ekim’de başlıyor. 8 Ekim’e kadar devam edecek olan turnuva Bosphorus Tennis Club’ta düzenlenecek.

1695969107-umuda-tenis.jpg

Adesso, Bilgili Holding, Erciyas Holding, Eti Eskişehir, Eti İstanbul, Koç Healthcare, KPMG ve Yapı Kredi takımları turnuvaya katılarak kendilerinin yanı sıra açtıkları fonzip kampanyaları ile sosyal çevrelerinden de bağış toplayacaklar. Çocukların spor olanaklarının arttırılması, tenis sporunun yaygınlaştırılması ve erişilebilir olması amacıyla düzenlenen turnuvanın tüm geliri TEGV çocuklarının spor eğitimleri için kullanılacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.