Umut Çocukları Sünnet Oldu…

Umut Çocukları Sünnet Oldu…

İnsan İçin Umut Derneği tarafından Sağlık Bakanlığı İzmir Kuzey Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği’ne bağlı Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi’nde

10 çocuk  veTepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde 10 çocuk olmak üzere  toplamda 20 çocuk sünnet ettirildi.Dernek ve iki hastane işbirliği ile gerçekleştirilen sünnet etkinliğinde ihtiyaç sahibi çocuk ve aileler sabah saatlerinde hastanelerde  hazır oldular. Sırası ile ameliyathane alınan tüm çocuklar sağlıklı ve sorunsuz  bir şekilde sünnet edildiler. Dernek aracılığı ile gerçekleştirilen sünnet operasyonunu Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi’nde Op. Dr. Abidin Tuna gerçekleştirirken, Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ndeise Doç. Dr. Tunç Özdemir tarafından gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen sünnet operasyonları ile ilgili olarak sünnet çocukları ve aileleri ‘’Başta İnsan İçin Umut Derneği ve Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi Yönetimi ve çalışanları ileTepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yönetimi ve çalışanları ayrıca emeği geçen herkese teşekkürlerini dilegetirirlerken, Allah herkesten razı olsun.’’ dediler.

İnsan İçin Umut Derneği Başkanı Menşure Gökçe ‘’ 2013 yılından itibaren İzmir’de faaliyet gösteren derneğimiz insanların çeşitli ihtiyaçlarına ulaşmayı ve onlara farklıkonularda umut olmayı hedef edinmiştir. Bu amaçla yola çıktığımız derneğimiz, şimdide 20 çocuğumuzu iki farklı hastanede sünnet operasyonlarının gerçekleştirilmesine vesile oldu. ‘’Umut Çocukları’’ ismini verdiğimiz projemiz çerçevesinde ihtiyaç sahibi ailelere ulaşarak çocuklarımızı belirledik. Sonrasında Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi Yönetimi ve Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yönetimiile gerçekleştirdiğimiz görüşmeler sonucu sünnetlerimizi gerçekleştirdik. Çocuklarımız ve ailelerine çok çok geçmiş olsun dileklerimi iletirken, başta İl Sağlık Müdürümüz Uz. Dr. Bedia Salnur  olmak üzere Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi Başhekim Vekili Op. Dr. Sırrı Sorguç, Başhekim Yardımcısı Op. Dr. Cenk Sinan Atalay ve sünneti gerçekleştiren Op. Dr. Abidin Tuna ile Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yöneticisi Prof. Dr. Gökhan Akbulut,Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Hacer Rastgel ve sünnetigerçekleştiren Doç. Dr. Tunç Özdemir’e ayrıca emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. ‘’dedi.

Her iki Hastane Yönetimi ise ‘’ Böyle hayırlı etkinliklere destek vermekten son derece memnun olduklarını ifade ederlerken, İnsan İçin Umut Derneği’ne de böyle güzel projeleri hayata geçirdikleri için teşekkür ettiler. Ayrıca tüm sünnet çocukları ve ailelerine geçmiş olsun dileklerini bildirdiler ‘’

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.