Umut Karavanı, depremzede çocukların yanında

Umut Karavanı, depremzede çocukların yanında

Bahçeşehir Koleji, içerisinde oyuncak, kitap, kırtasiye malzemeleri ve giyecek bulunan Umut Karavanı’nı kente göndererek depremzedelere yardımcı oldu.

Bahçeşehir Koleji haricinde Bahçeşehir Üniversitesi, Okul Yapı, Bahçeşehir Koleji Spor Kulübü, Altın Kitap ve Doğan Egmond tarafından desteklenen, “İzmir için tek yürek tek nefes” düşüncesiyle oluşturulan Umut Karavanı, depremden etkilenen İzmir’e gelerek Bornova ilçesindeki Aşık Veysel Rekreasyon Alanı’nda bulunan çadır kentteki yerini aldı. 

Bahçeşehir Koleji İzmir kampüslerinde görevli rehberlik ve görsel sanatlar öğretmenleri tarafından gün boyu çeşitli etkinliklere alınan depremzede çocuklara, hem moral aşılandı, hem de yaşadıkları bir nebze olsun unutturulmaya çalışıldı. Öte yandan depremden etkilenen çocuklara oyuncak, kitap, kırtasiye ve giyecek yardımında da bulunuldu.

Bahçeşehir Koleji İzmir Güney Kampüsü ise, başlattığı yardım kampanyasını sosyal medya hesaplarından duyurdu. İzmir Güney Kampüsü vatandaşlar tarafından kendilerine teslim edilen çok sayıda soba, elektrikli ısıtıcı, odun, kömür, hijyen malzemesi, bot, kışlık giysi, battaniye, yorgan, bebek maması, bebek bezi, kamp masası, kamp sandalyesi gibi malzemeleri depremzedelere gönderdi. Bahçeşehir Koleji İzmir Güney Kampüsü Kurucusu Yıldırım Baytekin yaptığı açıklamada, “İzmir deprem bölgesinde mağdur olan vatandaşlarımız için Master 6 Sosyal Sorumluluk Kulübü öğrencilerimizin ve Okul Aile Birliği üyelerimizin yardımlaşma kampanyasına destek oldukça fazlaydı. Battaniye, bebek maması, bebek bezi, emzik, biberon, çorap, kışlık giysi, iç çamaşırı, hijyenik kadın pedi, maske, dezenfektan, kamp masası ve kamp sandalyesi vb. birçok malzeme yardım kampanyası için temin edildi. Biz de bu yardımları eksiksiz bir şekilde teslim etmek adına hep beraber yola çıktık. 04.11.2020 Çarşamba günü bütün malzemeler araçlara yüklendi ve deprem bölgesinde görev yapan sosyal yardımlaşma derneklerine teslim edildi. Yardım kampanyasına bu kadar destek geldiği için çok gururlandım. Yardım kampanyamıza öğrencilerimiz, velilerimiz, öğretmenlerimiz ve personelimiz eksiksiz katılım gösterdi. Kampanyamıza katılan herkese hassasiyetleri için teşekkür ederim.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.