Umut Tekin il başkanlığına mı aday olacak?

Umut Tekin il başkanlığına mı aday olacak?

CHP İzmir’de olağan kongre süreci devam ederken, gözler şimdiden 7 Ocak’ta gerçekleşecek il kongresinde.

İl Başkanlığı için kimlerin aday olacağı henüz netlik kazanmazken, son günlerde kulislerde konuşulan isim, Gaziemir İlçe Başkanlığı’na aday olmayan Umut Tekin. 


CHP İzmir’de ilçe kongreleri Çiğli dışında tamamlandı. 7 Ocak’ta gerçekleşecek il kongresi için şimdiden adaylar konuşulmaya başladı. Son dönemde ise en çok konuşulan isim, Gaziemir İlçe Başkanlığı’na aday olmayan Umut Tekin. Tekin’in özellikle İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve CHP İzmir eski Milletvekilli Alaattin Yüksel’le il başkanlığı için görüştüğü iddiaları, gündeme bomba gibi düştü. Konuyla ilgili açıklamada bulunan Tekin, “İl başkanlığı ile ilgili hiç kimseyle görüşmem olmadı. Zaten böyle bir talebim de, çalışmam da yok” dedi. 
 

“ÖZKAN’IN VE LİSTENİN TASAVVUFUDUR”
 

Bilindiği üzere CHP Gaziemir İlçe Kongresi’nde Umut Tekin’in destek verdiği Kazım Özkan, seçimi kazanmasının ardından Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, il delege listesinde yer almamıştı. Bunun nedenini sorduğumuzda ise Tekin, “Onu ben bilemem. Bir şey söylemem de doğru olmaz. İlçe Başkanı Kasım Özkan’ın ve listenin tasarrufudur” şeklinde cevapladı. 

Kaynak: Gerçek Haberci

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.