Ünal'dan İnce'ye cevap!

Ünal'dan İnce'ye cevap!

AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal, Muharrem İnce'nin açıklamalarıyla ilgili konuştu

AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal, Muharrem İnce'nin açıklamalarıyla ilgili, " Anlamadan, dinlemeden şahsımıza karşı çirkin ifade kullanmış. Cumhurbaşkanlığı yarışını da böyle götürecekse Sayın İnce'ye bel bağlayanların vay haline" yorumunda bulundu.
CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Hakkari mitingine ilişkin olarak, AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal'ın, "Cumhuriyetin kuruluşunda Halk Fırkası ismiyle var olan bir partinin Hakkari’de PKK’nin siyasi niteliğinde miting yapması herkesin içini acıtmıştır” sözlerine karşılık, "Halt etmiş diyorum" demişti.

"KONUŞULANI ANLAMAYANA HÖDÜK DERLER"

Mahir Ünal'ın arasındaki AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal, bugün bu sözlere cdevap verdi. Kendisinin yaptığı açıklamanın yapıcı bir eleştiri olduğunu belirten ancak bunu İnce'nin anlamadığını söyleyen Ünal, "Konuşulanı anlamayana Anadolu'da hödük derler. Geçmişte Hakkari'de CHP miting yapmış, orada Türk bayrağı açılmamış ve bu da bizim içimizi acıtmıştır. İnce Cumhurbaşkanlığı yarışını da böyle götürecekse Sayın İnce'ye bel bağlayanların vay haline" dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.