Üniversite öğrencisi, evinde ölü bulundu

Üniversite öğrencisi, evinde ölü bulundu

İstanbul Fatih'te yaşayan yabancı uyruklu 32 yaşındaki üniversite öğrencisi Kemal Ahmedenov, evinde ölü olarak bulundu.

Fatih Seyyid Ömer Mahallesi Köprülüzade Sokak üzerindeki apartmanın eksi ikinci katında bulunan dairede meydana gelen olayda, İstanbul Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Öğrencisi olan 32 yaşındaki Kemal Ahmedenov'a arkadaşları ulaşamadı.

Tek başına yaşıyordu, ölü bulundu

Bunun üzerine Kemal Ahmedenov'un evine gelen arkadaşları kapının açılmaması üzerine durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine Kocamustafapaşa İtfaiye Amirliğinden gelen ekipler, kapıyı açtıklarında şahsın yerde hareketsiz vaziyette yattığını gördü. Daha sonra olay yerine gelen polis ekipleri, durumu olay yeri inceleme ekiplerine haber verdi. Ekipler, yabancı uyruklu Kemal Ahmedenov'un evinde detaylı inceleme gerçekleştirdi. İnceleme sonucunda şahsın hayatını kaybettiği tespit edildi.

Geniş çaplı inceleme başlatıldı

Olay yerine gelen savcının gerçekleştirdiği kontrollerin ardından şahsın cansız bedeni cenaze aracı ile Adli Tıp Morguna götürüldü. İddiaya göre Kemal Ahmedenov'un önceki gece arkadaşlar ile bir araya gelip eğlendiği öğrenildi. Şahsın evinde yapılan araştırmada da içki şişelerinin bulunduğu öğrenildi. Yaşanan olay ile ilgili inceleme başlatıldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.