''Üniversitelerimizle İşbirliği İçerisinde Olmaya Devam Edeceğiz''

''Üniversitelerimizle İşbirliği İçerisinde Olmaya Devam Edeceğiz''

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Üniversite-Sanayi İşbirliği Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi (ÜSİTEM) Müdürü Öğretim Görevlisi Zeki Diril....

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Üniversite-Sanayi İşbirliği Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi (ÜSİTEM) Müdürü Öğr. Gör. Zeki Diril, MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun’u makamında ziyaret etti. Diril’e, ÜSİTEM Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Ali Demir eşlik etti. ÜSİTEM Müdürü Diril, Genel Müdür Coşkun’u tebrik ederek, hayırlı olsun temennisinde bulundu.


    MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Manisa Celal Bayar Üniversitesi ÜSİTEM Müdürümüze ve yardımcısına nazik ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ederim. Kurumumuz daha önceki aylarda ÜSİTEM ile üniversitemizdeki öğretim görevlilerinin çalışmalarının uygulanması ve öğrencilerimizin staj yapabilmesine yönelik protokol de imzalamıştı. MASKİ Genel Müdürlüğü olarak üniversitelerimizin her zaman yanında ve işbirliği içerisinde olmaya devam edeceğiz” dedi.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.