Ünlü Çift Gazetecilere Karşı Brandalı Önlem Aldı

Ünlü Çift Gazetecilere Karşı Brandalı Önlem Aldı

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu bugün Ayvalık Cunda Adası’nda evleniyor. Düğün öncesi son hazırlıklarla ilgilenen ünlü çift, basının görüntü almasına engel olmak için otelin çevresini brandayla kapattırdı.

SİNEM Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu bugün nikâh masasına oturacak. Ünlü çift, hazırlıklarla ilgilenmek için birkaç gün öncesinden düğünün yapılacağı Ayvalık Cunda Adası’na gitti. Önceki gün törenin yapılacağı Ortunç Otel’de görüntülenen Kobal ve İmirzalıoğlu, hazırlıklarla yakından ilgilendi.

Davetlilerin oturacağı masalara kadar tüm detaylarıyla inceleyen aşıklara, ailelerinin yanı sıra oyuncu arkadaşları Uğur Yücel ve Şükran Ovalı da eşlik etti.

ÖZEL SAHNE KURULDU

300 kişinin katılacağı düğün töreninden basının görüntü almasına engel olmak için ilginç bir yönteme başvuruldu. Görevliler çiftin isteği üzerine otelin çevresinin brandayla kapattı. Oteli çevresini kapatmak için yaklaşık 3 metre boyunda brandalar kullanıldı. Ortunç Otel’in plajına özel bir sahne de kuruldu. Karadenizli şarkıcı şarkıcı Serkan Balcı’nın sahne alacağı düğünde eğlence, after partiyle sabahın ilk ışıklarına kadar sürecek.

5735e2e4c03c0e4404d89a7a

* Düğün için İstanbul’dan 10 kişilik özel güvenlik ekibi getirildi.

* Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal Cunda’daki Ortunç Oteli’ndeki son hazırlıkları el ele kontrol etti.

Brandalı önlem

Çift, basının görüntü almasına engel olmak için otelin çevresini brandayla kapattırdı. 3 metrelik brandalar demir üstüne çekildi.

5735e2e4c03c0e4404d89a78

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.