Ünlü İsimden İlginç İddia: Robin Williams Ölmedi

Ünlü İsimden İlginç İddia: Robin Williams Ölmedi

Seyirciyi çileden çıkardı: Aslında Robin Williams ölmedi

"Bence Robin Williams ölmedi, hala hayatta. Hatta şekil değiştinip zaman zaman beni ziyaret ediyor." Beyazperdenin efsane filmlerinden birinde oynayan bir zamanların ünlü oyuncusunun bu sözleri ortalığı karıştırdı. Phil McGraw, hazırlayıp sunduğu Dr. Phil adlı sohbet programına bu kez bir zamanların ünlü oyuncusu Shelley Duvall'ı konuk etti. 67 yaşındaki Duvall, programda anlattıklarıyla seyirciyi çok üzdü. Başrolünü Jack Nicholson ile paylaştığı The Shining filmiyle tanınan Shelley Duvall'ın ruhsal sorunlar yaşadığı biliniyordu.Duvall, 1980 yapımı Popeye (Temel Reis) adlı filmde Robin Wililams ile rol almıştı. Duvall, röportajda Williams'ın ölmediğini sadece şekil değiştirdiğini, hatta zaman zaman farklı şekillerde kendisini ziyaret ettiğini söyledi.

Shelley Duvall, programda Dr. Phill'in bir sorusu üzerine "Popeye filminde Robin ile birlikte çalışmak çok eğlenceliydi. Kamera arkasında sürekli yaptığı şakalarla beni güldürürdü" dedi. Ancak sunucu Dr. Phil, Robin Williams'ın ölümünü duyduğunda ne kadar üzüldüğünü söylediğinde Duvall "Ben Robin'in öldüğüne inanmıyorum" diye yanıt verdi. Bunun üzerine Dr. Phill "Peki ne olduğunu düşünüyorsun" diye sorduğunda da Shelley Duvall "Şekil değiştirdi. Hatta bazı şekillerde çok iyi görünüyor, ama bazı şekillerde de kötü görünüyor" diye yanıt verdi.

Dr. Phill'in bir saat süren sohbet programı büyük bir grup izleyicinin tepkisini çekti. Dr. Phill, oyuncunun ruhsal sorunlarını bu kadar açık bir şekilde ortaya dökmekle eleştirildi. Birçok seyirci Dr. Phil için "İğrenç bir reyting avcısısın sen" diye yorum yaptı. 

Alicia Duvall, 2002 yılında emekli olduktan sonra zor bir süreç yaşamaya başladı. Ciddi ruhsal sorunlar yaşayan Duvall'ın kimi zaman gerçekle bağlantısının koptuğu da biliniyor. 


 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.