Ünlü isimlerden İZSU’ya destek

Ünlü isimlerden İZSU’ya destek

İZSU Genel Müdürlüğü, İBB Gençlik Çalışmaları ve Sosyal Projeler Şube Müdürlüğü ile İzdoğa A.Ş’nin ortak çalışması sonucu hayata geçirilen çadır kampı, gençleri iklim krizi ve suyun önemi konusunda farkındalık yaratmak amacıyla bir araya getirdi.

“Gençler Dünyanın En Önemli KonuSUnu Konuşuyor” temasıyla düzenlenen projeye birçok ünlü isim de destek verdi. Güzelbahçe Olivelo Yaşayan Park’ta düzenlenen gençlik kampı 14 Ekim’de başladı.

s901283.jpg

Düzenlenen paneller ve atölyelerin yanında, sabah yogası, doğa yürüyüşü, konser ve film gösterimi gibi etkinliklerle gençler hem iyi vakit geçirdi hem de iklim krizi ve suyun önemi konusunda önemli bilgiler edindi.

Projeye katılan yaklaşık 150 genç öğrenci, birçok akademisyen ve konuşmacının interaktif sunumlarıyla gerçekleşen “Geleceğimizi Konuşuyoruz” oturumlarında, dünyada yaşanan su krizini ve Türkiye’de ki su politikalarını değerlendirme fırsatı buldu. Altan Erkekli, Ercan Kesal, Gökhan Türkmen, Yaşar, Levent Yüksel, Rutkay Aziz, Ayhan Sicimoğlu, Doğa Rutkay, Volkan Severcan, Nihal Menzil, Gökay Müftüoğlu, Hakan Bilgin, Bahtiyar Engin, Redd Grubu, Ceyhun İrgil gibi birçok ünlü isim İZSU Genel Müdürlüğü’nün bu projesine destek verdi.
s241809.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.