Ünlü kuaför Harun Cici: Saç boyama profesyoneller tarafından yapılmalı

Ünlü kuaför Harun Cici: Saç boyama profesyoneller tarafından yapılmalı

Geçtiğimiz günlerde bir genç kızın saçını boyadıktan sonra öldüğü iddialarına ilişkin ünlü kuaför Harun Cici önemli açıklamalarda bulundu.

MEDYA EGE – İzmir Buca’da Ege Üniversitesi öğrencisi 20 yaşındaki Deniz Demirbayraklı, evde saçını boyadıktan sonra fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. Genç kızının saç boyasına alerjik reaksiyon gösterdiği iddia edildi.

aw004794-01.jpg

İzmirli dünyaca ünlü kuaföre Harun Cici, konuya ilişkin gazetemize önemli açıklamalarda bulundu.

Cici, ister estetik amaçla olsun ister boyama amaçlı olsun saç boyama işleminin mutlaka profesyoneller tarafından yapılması gerektiğinin altını çizdi.

1.jpg

“Araba kullanırken ehliyet nasıl istemiyorsa bu konuda da profesyoneller çalışmalı. Söz konusu bir can” diyen Harun Cici, saç boyamanın alerjik reaksiyonlara neden olacağına işaret etti.

56557cb90f25442edc3b9c72.webp

Cici şöyle konuştu; “Kapitalist toplum nedeniyle her yerde saç boyası satılıyor. Tüketim toplumu insanı yanlış yönlendirebiliyor. İnsanlar, internette, beyaz perdede gördükleri sanatçılara özeniyor ve onlara benzemek için bilinçsizce davranabiliyor. Saç açıcı adı verilen ürünler çok tehlikeli. Gençler doğallıktan yana olmalı. Dünyada da buna benzer olaylar sıkça yaşanıyor. Bu işi mutlaka profesyoneller yapmalı.”

saclarini-boyadi-kor-oldu-21848-b.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.