Ünlü menajer ve yazar evinde ölü bulundu!

Ünlü menajer ve yazar evinde ölü bulundu!

Onur Akay, ünlü menajer ve yazar Hasan Uğur Epirden’in evinde ölü bulunduğunu duyurdu!

Ünlü isimlerin menajerliğini yapan sporcu ve yazar Hasan Uğur Epirden’nin, Antalya’daki evinde ölü bulunduğunu Onur Akay Instagram adresinden duyurdu. Akay, “30 yıl Erol Büyükburç’un, 16 yıl Barış Manço’nun ve 24 yıl İlhan İrem’in başta olmak üzere, çok sayıda ünlü sanatçının menajerliğini yapmıştı. Yazar ve sporcu Hasan Uğur Epirden, Antalya'da yaşadığı evinde ölü olarak bulundu. Eşi Gülbin Epirden İstanbul'da olduğu için, evde tek başına olan Hasan Uğur Epirden'den 2 gündür haber alınamayınca, komşuları tarafından evinde ölü olarak bulundu. Kesin ölüm sebebi otopsi sonucu belirlenecek. Mekânı cennet olsun inşallah.” ifadelerini kullandı.
 

HASAN UĞUR EPİRDEN KİMDİR?


7 Ocak 1954'te İzmir'de doğan Hasan Uğur Epirden, Saint-Michel Fransız Ortaokulu ve Lisesi'ni bitirdikten sonra öğrenimine İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde devam etti. Batılı anlamda ilk müzik menajerliği yapan Epirden, ülkemizde en fazla müzik organizasyonu yapan menajer olarak gösteriliyordu. 13 Türkiye Turnesi, 512'si Barış Manço ile olmak üzere 1000'nin üzerinde konser ve 100'ün üzerinde festival organizasyonu yapmıştı.
Voleybolda sporculuk, antrenörlük, yöneticilik, 2. dönem Türkiye Voleybol Federasyonu Yönetim Kurulu ve aynı zamanda Eğitim ve Plaj Voleybolu Komiteleri üyelikleri yapan Epirden, ayrıca Milli Takımlar Kafile Başkanlığı görevinde de bulundu.

hasan-ugur-epirden.jpg

3 Büyük Uluslararası Antrenör Kursunu başarıyla bitirdi ve 1992 yılında İsviçre'de 132 Dünyaca ünlü antrenör arasında sadece 4 kişiye verilen "Üstün Başarı Ödülü" aldı. Birçok Kulüp takımını çalıştırdı. Karma ve Genç, A Bayan Milli Takımları Antrenörlüklerini yaptı. Voleybol Antrenörleri Derneği Kurucu üyesidir. 1992 yılından itibaren Plaj Voleybolunu ülkemize getiren, tanıtan, sevdiren ve organizasyonlarını yapan kişidir. Halen ülkemizde Ulusal ve Uluslararası birçok organizasyona imza atan "Epirden Beach Volley" grubunun başkanlığını yapan Epirden, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Üyesiydi.


Aynı zamanda şair, yazar ve senarist olan Epirden'in 6 şiir kitabı, 3'ü TV dizisi olmak üzere 10 film senaryosu bulunmaktadır.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.