Ünlü modacı Pınar Bent, Yılın en başarılı kadınları arasında

Ünlü modacı Pınar Bent, Yılın en başarılı kadınları arasında

Pınar Bent, başarılı çalışmaları nedeniyle Türk İş Kadınları Rehberi ve Gelin Damat Dergisi tarafından ödüle layık görüldü.

Gelinlik tasarımcısı Pınar Bent, Gelin Damat Dergisi tarafından Çırağan Sarayı’nda düzenlenen “5. Gelin Damat Fashion Day 2021” etkinliği kapsamında defile düzenledi. Tasarımlarıyla büyük beğeni toplayan ünlü modacıya organizasyonu yapan Gelin Damat Dergisi tarafından ödül verildi. Aynı gecede Türk İş Kadınları Rehberi de “yılın en başarılı kadınları” arasında gösterdiği Pınar Bent’e ödül takdim etti.

image1-017.jpeg

ONLARA ÇOK ŞEY BORÇLUYUZ

Çifte ödül sevinci yaşayan Pınar Bent, koronavirüs salgınına karşı verilen savaşta ön cephede mücadele eden sağlık çalışanlarını unutmadı. Ödüllerini sağlık çalışanlarına adayan Bent, yaptığı konuşmada “Ben bu ödülleri pandemi döneminde büyük özveriyle çalışan sağlıkçılarımıza ithaf etmek istiyorum. Sağlık olmadan hiçbir başarı söz konusu olamıyor. Sağlık çalışanlarına çok şey borçluyuz” dedi.

3 SAĞLIK ÇALIŞANINA GELİNLİK HEDİYE EDECEK

Pınar Bent sağlık çalışanlarına sadece ödüllerini ithaf etmekle kalmadı, sürpriz bir de karar aldı. Başarılı modacı, evlilik hazırlığı yapan üç sağlık çalışanına gelinlik hediye edeceğini açıkladı: “Bizim için yaptıkları karşılığında bir teşekkür ifadesi olarak bu kararı aldım. Hediye edeceğim gelinliklerden biri, Gelin Damat Fashion Day’de düzenlediğim defilenin finalinde Zahide Yetiş’in giydiği tasarım.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.