Ünlü modelden çarpıcı iddia: Her yerimi...

Ünlü modelden çarpıcı iddia: Her yerimi...

Model Iskra Lawrence, kilo takıntısı olduğu zamanları dürüstçe anlattı.

Son dönemde moda çekimlerinde ve podyumlarda ayakları daha sağlam basan büyük beden modellerden Iskra Lawrence, ilkgençlik yıllarında kilo takıntısı olduğunu anlattı. Instagram'da paylaştığı fotoğraflar sayesinde hem şöhrete hem de en büyük hayali olan modellik kariyerine kavuşan 27 yaşındaki Lawrence, zayıflamak uğruna yaptığı katı diyetler yüzünden yeme bozukluğu hastalığına yakalandığını söyledi. 

5275142.jpg
"Ben ve okul arkadaşlarım büyük litrelik su şişeleri alır, içlerine limon, kırmızı biber koyar ve gün boyu onu içerdik" diyen Lawrence sözlerini şöyle sürdürdü:  "Dergilere bakardım ve oralarda yazılan 'bir haftada 10 kilo verin' gibi haberleri okurdum. Gördüğüm diyetleri uygulamaya çalışırdım." Lawrence bütün bu denemelerin kendisine faydası olmadığını tam tersine yeme bozukluğu geliştirdiğini söyledi. 


Iskra Lawrence kilo vermek uğruna yaşadıklarını şöyle anlattı: "Sonra takıntılı şekilde egzersiz yapmaya başladım. Koşu bandına çıkıyordum ve yediğimden daha fazla kalori yakmaya çalışıyordum. Sonra da vücudumun her parçasını ayrı ayrı ölçüyordum. Kollarımı, bacaklarımı, kalçamı, gögüslerimi." Model olmayı amaçlayan Iskra Lawrence, görüntüsü yüzünden başvurduğu tüm ajanslardan geri çevrildiği için böyle davrandığını anlattı. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.