Ünlü oyuncu Elles, Bollywood yıldızlarıyla

Ünlü oyuncu Elles, Bollywood yıldızlarıyla

Ünlü oyuncu Wilma Elles uluslararası işleri imza atmaya devam ediyor.

Wilma Elles, son olarak Hindistan’da Raja Bundela’nin başkanlığında olan ve Hindistan hükümetin desteklediği Khajuraho İnternational Film Festivalinde özel misafir olarak ülkemizi temsil etmek üzere yer aldı. Elles Almanya, Fransa ve Amerika’da başarılı projelerde yer alırken, son Amerikan filmi Silvercarnation Oscar akademi’den aday adayı olarak gösterildi.

6.jpg

Khajuraho İnternational Film Festivalinde Wilma Elles Eyalet Başkanı Gouvernor’dan (72 Milyon vatandaşı temsil eden) bir onur ödülü aldı. Elles, ayrıca geceye muhteşem sahne şovu damga vurdu. Hindistan dansı yaparak festivale katılan 40.000 seyirciyi kendisine hayran bıraktı. Başarılı sahne performansından sonra seyirci tarafından uzun bir süre ayakta alkışlanan Wilma Elles büyük bir ilgi odağı oldu. Wilma Elles, Hindistan’ nın ulusal ve yerel basınında kendisine geniş yer verildi. Alman-Türk oyuncu olarak arka arkaya üç gün boyunca gazete, dergi ve televizyonlarda yer aldı.

Elles festivalde birçok ünlü uluslararası ve Bollywood yıldızlarıyla bir araya geldi ve Yashpal Sharma’nın daha önce Cannes Film festivalinde gösterilen ve şuanda Hindistan da büyük bir Boxoffice başarı yakalayan drama filmi "Dada Lakhmi ’’ gösterimine katıldı.

wilma-5.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.