Ünlü oyuncu Fransa'daki terör saldırısında ölümden döndü

Ünlü oyuncu Fransa'daki terör saldırısında ölümden döndü

'Kiralık Aşk' dizisinde Koriş karakterine hayat veren oyuncu Onur Büyüktopçu da dünyayı sarsan saldırı sırasında oradaydı.

Fransa’nın Nice kentinde 14 Temmuz Fransa Ulusal Günü kutlamaları sırasında meydana gelen terör saldırısında 84 kişi hayatını kaybetti. 'Kiralık Aşk' dizisinde Koriş karakterine hayat veren oyuncu Onur Büyüktopçu da dünyayı sarsan saldırı sırasında oradaydı.

Olay anında menajeri ile telefonla konuşan Büyüktopçu, “İnsanları tarıyorlar, yanımızda ölüyorlar eve sığınacağız gidemiyoruz” dedikten sonra telefonu kapattı.   

Ünlü oyuncuya dün akşamdan beri ulaşılamıyordu. 

Yaşadığı dehşet sonrası NTV canlı yayınına bağlanan Büyüktopçu şu ifadelere yer verdi: "İnsanlar orada sokakta müzik yapıyordu. Biraz yoruldum. Arkadaşıma gidelim dedim. Bir ara sokağa girdik. O anda bir hangeme oldu. İnsanlar kaçışmaya başladı. Biz de ayağa kalkıp koşmaya başladık. Orada sokaklar çok dar.

Kamyonu görmedim. Kamyonun geçtiği yolla oturduğumuz yer arasında 25 metre mesafe vardı. Korkunç bir çığlık duydum. Can pazarı yaşandı orada. 10 gündür buradaydım. Sürekli komandolar geziyordu. Olay sırasında restoran gibi bir yere sığındık. Kamyonu görmedim. Geçmiştir önümüzden ama dikkat etmedim. Korkunç bir tecrübe oldu.

Geçtiğimiz hafta sevgilisi ile birlikte Nice'a giden Onur Büyüktopçu, 12 günlük tatilin ardından bu akşam Türkiye'ye dönecekti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.