Ünlü oyuncu Jim Carrey, Facebook'u boykot ediyor

Ünlü oyuncu Jim Carrey, Facebook'u boykot ediyor

Jim Carrey'nin Facebook'a karşı o kadar büyüdü ki onu boyky etmeye başladı. Carrey, Rusya'nın 'ABD 2016 Başkanlık seçimlerine müdahalesi' yüzünden Facebook hesabını sildiğini ve hisse senetlerini sattığını duyurdu.

Facebook, yanlış insanları yasaklayan veyasahte haber yayılmasını kontrol altına alma için girişimlerine devam ediyor. Kötü niyetli insanlar da sizleri ikna etmeye çalışırken farklı yollar deneyebiliyor. Bizler de haber kaynağında aşağı doğru inerken arkadaşlarımızın söylediği şeyleri görmezden geliyoruz ya da akrabalarımızın politik görüşleri yüzünden rahatsız oluyoruz. Jim Carrey de bunlardan rahatsız olan biri. Hatta nefreti o kadar büyüdü ki Facebook'u boykot etmeye çalışıyor.

Carrey, Rusya'nın 'ABD 2016 Başkanlık seçimlerine müdahalesi' yüzünden Facebook hesabını sildiğini ve hisse senetlerini sattığını açıkladı. Diğer Facebook yatırımcılarını da aynı şeyi yapmaya davet etti.


Carrey, Twitter hesabından "Facebook stokumu boşaltıyorum ve hesabımı siliyorum. Zira Facebook, seçimlerimize yönelik 'Rus müdahalesinden' kazanç elde etti ve bugüne dek bunu durdurmak için yeterli adımları atmadı" dedi.

Carrey, "sorumlu denetime ihtiyaç duyulduğu" gibi Facebook'a şirketlere mesaj gönderebilecek "aktivist yatırımcılara" ihtiyacımız olduğunu söyledi. Açıklamasını "şu anda dünyanın ihtiyaç duyduğu şey vicdan kapitalizmidir" sözleriyle kapattı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.