Ünlü Oyuncudan Şaşırtan Aldatma İtirafı

Ünlü Oyuncudan Şaşırtan Aldatma İtirafı

''Aynı anda üç kişiyle aldattım''

Kanal D'nin Aşk ve Günah adlı dizisinin başrol oyuncularından Mehmet Çelik, Hakan Kanburoğlu ile bir gazete için gerçekleştirdiği röportajda iddialı açıklamalarda bulundu. Ünlü oyuncudan bir de aldatma itirafı geldi.

Hayatında hiç aldattın mı aldatıldın mı sorusuna; '' Hiç aldatıldım mı bilmem ama gençlik döneminde bir heves aynı anda üç kişiyle aldattığım olmuştu,özür dilesem de çok büyük kavga etmiştik. '' dedi. Ablası yeni evlenen başarılı oyuncu evlilik hakkındaki sorulara ise '' Evlendiğim zaman aileci biri olurum ve dış bağlantılarla tüm ilişkimi keserim;hayatıma aldığım kızı da düşünmek zorundayım. Seversem Allah'ına Kadar; çocuğumun  sette altını temizlerim,karıma evde temizlik bile yaparım,öğretirse ona yemek bile yaptırmam'' açıklamasını yaptı.

(null) (4)

HERKES İŞİNİ YAPSIN

BARIŞ ARDUÇ VE KEREM BURSİN OYUNCULUKLARIYLA DEĞİL YAKIŞIKLILIKLARIYLA ÖN PLANDA

Ayakta Kal,Umut,Son Ders ve Kolpaçino gibi filmlerde rol aldıktan sonra çekimleri tamamlanan Hollywood yapımı bir film ile dünyaya açılacak olan oyuncu sektördeki oyuncularla ilgili sorulara ise; '' Birçoğu artık oyunculuklarıyla değil yakışıklılıklarıyla ön planda. Serkan Çayoğlu bir dizisinde kendi sesini bile kullanmıyordu,Kerem Bursin ise artık oynadığı dizilerde vücuduyla çok ön plana çıktı ve bu daha nereye kadar sürer bilmem,keza Barış Arduç'ta oyunculuğuyla değil yakışıklılığı ile ön plana çıktı.Ben yakışıklılığım ile değil oyunculuğum ile ön planda olmak isterim,beni; insanlar şu çocuk çok iyi bir oyuncu demesi daha mutlu eder.'' dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.