Ünlü Oyuncudan Şok İtiraf: 2 Defa Cinsel Tacize Uğradım

Ünlü Oyuncudan Şok İtiraf: 2 Defa Cinsel Tacize Uğradım

Ünlü oyuncu iki defa cinsel saldırıya uğradı.

'Westworld' dizisinde 'Dolores Abernathy' karakterine hayat veren ABD’li oyuncu Evan Rachel Wood, iki kez iki kez cinsel saldırıya uğradığını açıkladı.
 
Rolling Stone dergisine röportaj veren Evan Rachel Wood, "Tecavüze uğradım. Biri birlikte olduğum önemli biri tarafından, diğeri de bir bar sahibi tarafındandı. İnsanların artık sessiz kalabilecekleri bir zamanda yaşadığımıza inanmıyorum” şeklinde konuştu.
 
“İlk kez sevgilim tarafından başıma geldiğinde bunun bir tecavüz olduğundan emin değildim" diyen 29 yaşındaki oyuncu, “İkinci defa olduğunda bu düşüncenin benim hatam olduğunu ve bununla daha çok savaşmam gerektiğini düşündüm ama korktum" ifadelerini kullandı.
 
22 yaşındayken intihar girişiminde bulunduğunu itiraf eden ünlü oyuncu, kadınlardan hoşlandığını fark ettiğinde 4 ya da 5 yaşında olduğunu ve 2011 yılında biseksüel olduğunu açıkladığını belirtti.
 
Hassas ve savunmasız oluşunun biseksüelliğine bağlı olduğuna inandığını anlatan Wood, "Biseksüellikten her zaman aptalca bir şey gibi ya da dikkat çekmek için yapılan bir şey olarak bahsedildi. Bir yetişkin olarak sağlıklı ilişkiler kurmaya çalışıncaya kadar bunun ne kadar zararlı olduğunun farkında değildim. Cinsellikle ilgili tüm bu utanma, koşullanma ve damgalanmanın insanlarla ilişki kurma biçimimi gerçekten etkilediğini fark ettim" dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.