Ünlü sanatçı Ebru Gündeş Aliağa'da sevenleriyle buluştu

Ünlü sanatçı Ebru Gündeş Aliağa'da sevenleriyle buluştu

Aliağa Avcı Ramadan Parkı’ndaki Ebru Gündeş konserini 50 bin kişi izledi.

Aliağa Belediyesi ve SOCAR Türkiye iş birliğinde sanatla iç içe dopdolu bir yaz için 1 Temmuz itibariyle başlayan ‘Aliağa Sanat Günleri’ kapsamında sahne alan Ebru Gündeş'i binlerce vatandaş dinledi.

Sahneye davet edilen Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, Ebru Gündeş ve tüm dinleyicilere katılımları için teşekkür ederek, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk “Milletimizin güzel sanatlar sevgisini, her türlü vasıta ve tedbirlerle besleyerek inkişaf ettirmek Milli Ülkümüzdür” demiştir. Bizde ‘Aliağa’da Sanat Günleri’ ile ailelerimizi ve çocuklarımızı sanat ve sanatçılarla buluşturmayı hedefledik. Şimdi kavuşmalarımıza unutulmaz hatıralar ekliyoruz. Güzel İzmirimizin parlayan Yıldızı Aliağa’nın yönü her daim bilime, her daim sanata ve her daim Vatana bakar. Aliağamız; Ülke ekonomisine yön veren sanayisiyle, binlerce yıllık tarihi ve kültürel mirasıyla, turistik ve doğal güzellikleri, Mavi Bayraklı plajlarıyla İzmir ve Türkiye’de adeta bir güneş gibi parlıyor. Bu yıldız şimdi sanatla parlıyor. Ne mutlu bize” dedi. Başkan Acar, sanatçı Ebru Gündeş’e Helvacı Mahallesi kadınlarının dokuduğu helvacı kilimini de hediye etti.

aligaebru1.jpeg

Ünlü sanatçı Ebru Gündeş Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar’a Aliağa’da olmaktan mutluluk duyduğunu söyleyerek “Benim için çok özel ve güzel bir konser oldu. Bizleri siz kıymetli Aliağalılarla buluşturan ve bu güzel ortamı hazırlayan herkese yürekten teşekkür ediyorum” diye konuştu.

aligaebru2.jpeg


Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.