Ünlü Şarkıcı Zara Ada Maksim'de

Ünlü Şarkıcı Zara Ada Maksim'de

Son günlerde Ege'nin en gözde nostaljik gazinosu olan Ada Maksim Kuşadası'nda ünlü sanatçıları ağırlamaya devam ederken bu hafta sonu Türk halk müziğinin güçlü sesi Zara sahne alacak.

Kapılarını ünlü sanatçı Bülent Ersoy ile açan, bugüne kadar Selami Şahin, Rubato, Merve Özbey ve Muazzez Ersoy'u konuk ederek büyük alkış alan Kuşadası Ada Maksim Gazinosu'nda "Yıldızlı Akşamlar" devam ediyor.

Ada Maksim'de 13 Kasım Cumartesi gecesi, Türk Halk Müziği'nin kraliçesi Zara sahneye çıkacak. Türküleri, hatta seslendirdiği sanat müziği, özgün parçalarla da gönüllerde taht kuran Zara, Kuşadası'nda sahne alacağı ve Egelilere güzel bir gece yaşatacağı için mutlu olduğunu söyledi.

ada-maksim.jpg

Nostaljik gazino akşamlarını Ege'de yeniden canlandıran Ada Maksim Gazinosu'nun işletmecileri ve Cemal Beyaztaş, "Her hafta ünlü bir sanatçıyı Kuşadası'nda ağırlamayı planlıyoruz. Hafta içi ve pazar günleri kadın matineleri düzenleyeceğiz. Kurum, kuruluş ve şirket yemekleri, özel gecelere ev sahipliği yapabilecek kapasitemiz, 700 kişilik salonumuzla hizmetteyiz. Kaliteli eğlencenin adresi Ada Maksim" dedi.

ada-maksim.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.