Ünlü Seri Katil Hastaneye Kaldırıldı

Ünlü Seri Katil Hastaneye Kaldırıldı

Hangi hastaneye yatırıldığı açıklanmayan seri katilin ciddi bir rahatsızlık yaşadığı bildiriliyor. 48 yıldır cezaevinde olan Manson, yedi kişiyi öldürmekten ömür boyu hapse mahkum edilmişti.

Hakkında belgeseller çekilen ABD’li seri katil Charles Manson, rahatsızlandığı için California’da bir hastaneye kaldırıldı. Los Angeles Times, Manson'ın hastalığının ciddi olduğunu bildiriyor.

1969’tan beri ömür boyu hapis cezasını çeken 82 yaşındaki Manson'un yatırıldığı hastanenin adı açıklanmadı.

18 yaşından itibaren birçok kez hapse giren; ardından tahliye olan Manson, son olarak yedi kişiyi öldürmek ve 'aile' adını verdiği sapkın gruba üye çok sayıda kişiyi vahşice işledikleri seri cinayetlere teşvik etmekten yargılanıp hüküm giymişti.

Nişanlısının cesedi için evlendiğini duyunca vazgeçmişti

Geçen yıllarda ‘Star' lakaplı 27 yaşındaki nişanlısı Afton Elaine Burton ile hapishanede dünya evine girmeyi planladığını açıklayan Manson'ın, “nişanlısının evlenmeyi sadece cesedini ele geçirebilmek için istediğini” öğrenince nikâhtan vazgeçtiği açıklandı.

Gazeteci Daniel Simone, “Burton, evlenirlerse Manson öldüğünde cesedini alabileceğine inanıyordu” dedi. New York Post'a konuşan gazeteci, Burton’ın amacını ise şöyle anlattı: “Cesedi Los Angeles'ta açacağı müzede sergilemeyi planlıyor ve seri katili görmeye gelecek kişilerden toplayacağı paralar sayesinde zengin olacağına inanıyordu.”

Seri katilin aslında Burton'la evlenmeyi düşünmediği ancak kadın ziyarete geldiğinde ihtiyaçlarını getirdiği için evliliğe rıza gösteriyormuş gibi göründüğü de iddia edildi. Simone, Manson'ın zaten ölümsüz olduğuna inandığını ve bu nedenle Burton'ın planını çok saçma bulduğunu da sözlerine ekledi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.