Ünlü sunucu hayatını kaybetti

Ünlü sunucu hayatını kaybetti

Onur Akay’ın hesabından paylaşıldı!

Onur Akay’ın hesabından Güner Ümit’i öldürdüler. Şarkıcı Onur Akay’ın önceki gün çalınan Twitter hesabından, 90’lı yılların sunucularından Güner Ümit’in vefat ettiğini yazdılar. Çok sayıda ünlü ismin ölüm haberini duyuran Felaket Tellalı lakaplı ünlü şarkıcı Onur Akay’ın, önceki gün resmi Twitter hesabı hack'lendi. Hacker’lar, bugün sabah saatlerinde Akay’ın hesabından, 90’lı yıllarda Turnike isimli yarışma programını sunan Güner Ümit’in vefat ettiğini yazdı.

onur-akay---haber-kapagi.png
PAYLAŞIM SOSYAL MEDYADA PANİK YARATTI!


Gazetecilerin ulaştığı Onur Akay, paylaşımın kendisi tarafından yapılmadığını ve o paylaşımın doğru olmadığını söyledi. Akay, "Hackerlar tarafından resmi Twitter hesabım çalındı ve bugüne kadar attığım 10 binden fazla olan tüm tweet'lerimi sildiler. Aynı zamanda takipçilerimi takipten çıkarıyorlar.” yazarak, Instagram adresinden de hacker’ların saldırısına uğradığını önceki gün duyurmuştu.


1995 yılında Turnike adlı programı sunan Güner Ümit, canlı yayında "Yoksa siz Kızılbaş mısınız?" demiş ve Alevi’lerden gelen büyük tepkiler nedeniyle ekranlara veda etmek zorunda kalmıştı. O günden sonra iş bulamayan 72 yaşındaki ünlü sunucu, sadece emeklilik maaşıyla geçindiğini açıklamıştı.

onur-akay---paylasim.png

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.