Ünlü televizyon kanalının sahibi vefat etti

Ünlü televizyon kanalının sahibi vefat etti

Kalbine yenik düştü...

Ses sanatçısı Onur Akay,  Kanal t’nin Yönetim Kurulu Başkanı İdris Keskinci’nin kalp krizi nedeni ile vefat ettiğini duyurdu.

Bir dönem Yıldız Tilbe’den Tuğba Özay’a kadar, çok sayıda ünlü ismin transferi ile gündeme gelen Kanal t’nin Yönetim Kurulu Başkanı İdris Keskinci vefat etti. Acı haberi Türk sanat müziği sanatçısı Onur Akay Instagram adresinden yayınladı. Akay, “Yıllardır kanalında programlar yaptığımız Kanal t Yönetim Kurulu Başkanı İdris Keskinci’yi, sabaha karşı geçirdiği kalp krizi nedeni ile kaybettik. Ailesine ve Kanal t camiasına başsağlığı dilerim. Mekanı cennet olsun inşallah.” ifadelerini kullandı.

Keskinci, dün yayınladığı 15 Temmuz mesajında, “15 Temmuz bir milattır. Vatan ve demokrasi nöbeti her zaman devam etmelidir. Üretmeye ve başarılı olmaya ülkemizi ve şehirlerimizi hedefl erine ulaştırmak için çalışmaya mecburuz. 15 Temmuz 2016 Cuma gecesi Türkiye'nin aydınlık geleceğini, milletin iradesini ve ideallerini hedef alarak gerçekleştirilen hain darbe girişiminin yıldönümünde, iş dünyası görevlerini bir kez daha hatırlamalıdır. Çünkü ekonomik yaşamın sağlam olması sürecin en önemli unsurlarından biridir. Darbenin karşısında başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Türk milleti vardır. FETÖ/ PDY Terör Örgütü'nün gerçekleştirdiği hain darbe girişimi Cumhurbaşkanımızın kararlı duruşu ve işaretiyle aziz milletimizin iradesine, hakkına, demokrasisine ve özgürlüğüne sahip çıkmasıyla bertaraf edilmiştir. Milletimiz hamdolsun tarihte olduğu gibi dimdik ayakta; tek yürek, tek ses geleceğe sağlam adımlarla yürümeye, vatan ve demokrasi nöbetine devam ediyor. Kanal t tv  olarak ülkemiz için birlik ve beraberliğimizin sarsılmaz gücüyle daha büyük bir azimle çalışacak, üretmeyi ve direnmeyi sürdürecek, Türkiye'mizi büyük hedefl erine hep birlikte taşıyacağız.” demişti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.