Ünlüler doğada yaşam savaşı verecek

Ünlüler doğada yaşam savaşı verecek

Rock Müziğin İdolü KIRAÇ, Hotbird Uydusu üzerinden yayın yapan Sattube TV kanal platformunda yayın hayatına başlayan AVFEST OUTDOOR HD kanalı için kolları sıvadı.

Rock Müziğin İdolü KIRAÇ, Hotbird Uydusu üzerinden yayın yapan Sattube TV kanal platformunda yayın hayatına başlayan AVFEST OUTDOOR HD kanalı için kolları sıvadı. Kerkük Zindanı isimli albümüyle büyük ilgi gören sanatçı, kanalın program müziklerini yapacak. Yanı sıra kanalın yayın akışında KIRAÇ’ın son dönem ve akıllardan silinmeyen klipleri de yer alacak.

Yaşam savaşı için geri sayım başladı

Rock Müziğin İdolü KIRAÇ, Issız Adam ve Diriliş Ertuğrul filmlerinin sevilen karakteri CEMAL HÜNAL, Dünyaca Ünlü Prof. Dr. BİNGÜR SÖNMEZ, Doğadaki İnsan SERDAR KILIÇ, Belgesel Film Yapımcısı ve Gezgin COŞKUN ARAL, Diriliş Ertuğrul dizisinin GÜNKUT karakteri HAKAN SERİM ve GÜMÜŞTEKİN karakteri MEHMET POLAT ile KUTLUCA karakterini canlandıran MEHMET PALA, Atlı Okçuluk Dünya Şampiyonu ALP KAYSERİLİ ve KAYI ATLI OKÇULUK EKİBİ, sunumlarını Bünyamin AKBULUT’un yaptığı zamanı tersine döndüren EVVEL ZAMAN isimli programda doğada yaşam savaşı verecekler.

Kıraç'ın resmi Facebook sayfasından yayınladığı program fragmanı büyük ilgi gördü. Avfest Dergisi Temmuz ayı sayısına kapak olan merakla beklenen program, kanalın TEST yayınının sona ereceği 1 Temmuz itibariyle başlayacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.