Ünlüler dünyası 50 Fifty'de

Ünlüler dünyası 50 Fifty'de

Dream Türk'te ekrana gelen ve konuk sunuculuğunu Yağmur Ayaz’ın, yapımcılığını Suat Yanç’ın, üstlendiği “50 Fifty” bu hafta özel gündemiyle müzik dünyasının nabzını tutacak.

Müzik dünyasının referans programı, Dream Türk Tv’nin gözbebeği “50 Fifty” bu hafta da müzikle dopdolu. Çarpıcı açıklamaları, taklitleri ve yeni şarkılarıyla sevilen şarkıcı Lara, yeni albümü “Larabesk”i anlattı. Gülşen, Kıbrıs sahnesinde güzelliğiyle yıktı geçti. Safiye Soyman’ın renkli yaş gününden hiçbir yerde göremeyeceğiniz görüntüler. Paris’te Türk rüzgarı! Pınar Bent’in Paris moda haftası defilesinde neler oldu? Geleceğin güçlü kadınları podyumda… Renkli defilede neler yaşandı?Ünlü şarkıcı Bülent Serttaş aykırı popçuları nasıl diline doladı? İnci taneleri dizisiyle şöhrete ulaşan Sincanlı Erkal’dan çok konuşulacak açıklamalar.

Ünlüleri buluşturan galalar ve ödül törenlerinden yeni kliplere, müzik ve magazin dünyasından son haberlere kadar dopdolu 50 Fifty, Yağmur Ayaz’ın sunumuyla 14 Mart Perşembe 20.00'de, tekrarları ise Cumartesi 16.00 ve Pazar 13.00’te Dream Türk Tv ekranında.

unnamed-1.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.