Ünlüler göz kapağı estetiği yaptırıyor!

Ünlüler göz kapağı estetiği yaptırıyor!

Genç ve güzel görünmek için bıçak altına yatmaktan çekinmeyen magazin dünyasının ünlü isimlerinin yeni trendi; göz kapağı estetiği oldu.

Ünlüler, Türkiye’de yeni yeni duyulmaya başlayan göz kapağı estetiği operasyonu için bu alanın en başarılı isimlerinden olan Op. Dr. Tuncay Sezgin’in kapısını çalıyor.

umut-akyurek-1.jpg
SIRA GÖZLERE GELDİ

Botoks, dolgu, burun estetiği, saç ekimi, liposuction (yağ alma), karın ve yüz germe derken, magazin dünyasının ünlü isimlerinin son dönemde oldukça yoğun ilgi gösterdiği operasyonlardan biri de göz kapağı estetiği oldu. Toplumun henüz yeni yeni aşina olduğu göz kapağı estetiğiyle hem göz çevresinde rahatsız oldukları görüntüden kurtulup hem de daha etkili bakışlara sahip olmak isteyen ünlülerin Türkiye’de ilk kapısını çaldığı isim haline gelen Op. Dr. Tuncay Sezgin, bugüne dek aralarında Umut Akyürek, Feridun Düzağaç, Asil Çağıl ve isimlerinin açıklanmasını istemeyen çok sayıda tanınmış ismin ameliyatını gerçekleştirdi. Kısa süren önce Sezgin’e muayne olmak için gelen Türk sinemasının Afrodit’i Banu Alkan da göz kapağı estetiğiyle ilgili detaylı bilgi almıştı.

asil-cagil.jpg
KORKULACAK YANI YOK

Söz konusu göz kapağı olduğu için hastaların başta operasyona korkuyla yaklaştıklarını belirten Op. Dr. Tuncay Sezgin, ameliyatların sanıldığı kadar zor olmadığını kaydetti. Yapılan işlem hakkında detaylı bilgi veren Sezgin, “Göz kapaklarında genetik veya yaşlanmaya bağlı olarak deride bollaşma ve sarkma oluşur. Aşırı stres, yorgunluk, uykusuzluk, sigara ve alkol kullanımı, kalıtımsal faktörler bu tabloyu hızlandırabilir. Alt göz kapaklarında ise daha çok sarkma, kırışıklık ve torbalar görülebilir. Bu sorunlmarı gidermek üzere üst göz kapağında bağ ve kas dokusu onarımıyla fazla deri; alt göz kapağında fazla yağ dokusunun yeri değiştirilir ve fazla deri alınır. Özel dikişlerle iz belirgin olmayacak şekilde operasyon tamamlanır. Hasta bir hafta içinde normal yaşantısına geri döner” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.