Ünlülerden Ramazan mesajları

Ünlülerden Ramazan mesajları

Ramazan ayının başlamasıyla birlikte sanat dünyasının ünlü isimleri, sosyal medya adreslerinden mübarek ayı değerlendirdi.

Hayranlarına tavsiyede bulunan şöhretler, insanları hoşgörülü olmaya çağırdı ve sofralarımıza bereket diledi.
İşte o mesajlar:
İbrahim Tatlıses: 11 Ayın Sultanı, yılın en güzel ayı Hoşgeldin... Bizi bu sene de Ramazan Ayı'na kavuşturan Yüce Rabbime hamdolsun... Tüm Müslüman alemine, vatanımıza, milletimize hayırlar getirsin inşallah... Ağzınızdan dua, sofranızdan bereket eksik olmasın, Allah oruçlarımızı kabul etsin inşallah...
Seda Sayan: Rahmet Mağfiret ve bereket ayı hayırlı olsun.
Sibel Can: Hoş Geldin Ya Şehr-i Ramazan.
Gülben Ergen: Özünle, sözünle, yüreğinle, kulağınla, dilinle #Oruç en son midenin açlığı... Dedikoduya oruçluyum, kötü söze oruçluyum, kalp kırmaya oruçluyum, 11 ay boyunca yediğim, içtiğim, söylediğim, dinlediğim ne varsa #Oruçluyum bu arınmanın en güzel, en kutsal günlerinin, gecelerinin anlamının #farkında olanlardan olalım #İnşallah #HayırlıRamazanlar #AllahKabulEtsin # Elhamdülillah
Oğuzhan Koç: Mutlu, huzurlu, bereketli Ramazanlarımız olsun. #HayırlıRamazanlar
Onur Akay: Hoşgeldin #Ramazan! Sene içinde geçen mevsimlerin ve ayların ruhunu, en tatlı dille bize aktaran #Ramazan ayında merhamet, yardımlaşma, paylaşma, sevgi ve saygı gibi duyguları en yoğun şekilde yaşamanızı temenni ediyor, ülkemize huzur ve sofralarımıza bereket diliyorum.
Esra Erol: Ramazan ayı boyunca ezan vaktini beklemeyi, iftar sofralarını, sahur vaktini, davul sesini, Ramazan ayının bereketini ve manevi huzuru seviyorum. Ramazan ayında ruhunuzda bulunan tüm güzelliklerin, iyiliklerin olgunlaşması dileğiyle… Nefsini terbiye edenler yaşamı kazanır.
Şahan Gökbakar: Güzelliklere vesile bir Ramazan dileğiyle... Allah kabul etsin!
Fettah Can: Hayırlı Ramazanlar.
Alişan: Allah’ın izniyle bir Ramazan ayına daha kavuştuk şükürler olsun. Hayırlı Ramazanlar olsun herkese… Bu mübarek ayda, Allah'ım herkesin tuttuğu oruçları, ettiği duaları kabul etsin inşallah.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.