Ünlülerin adresi Clinicas Estrella

Ünlülerin adresi Clinicas Estrella

İzmir’in Türkiye ve Dünya’da bilinen güzellik merkezlerinden birisi olan Clinicas Esteralla, şimdilerde ünlülerin en uğrak yeri olmaya başladı.

İstanbul’dan İzmir’e gelen birçok ünlü isim, Clinicas Esteralla’da güzelliklerine güzellik katmayı tercih ediyor. İzmir merkezli Clinicas Esteralla Güzellik Merkezi, Dünya’ya açılan ününü Türkiye’de geliştirmeye devam ediyor. Clinicas Estrella sahibesi Yıldız Uysal, hizmet katilerinden ödün vermeden işlerine devam ettiklerini belirtip, “İyi hizmet, istenilen ve beklenilen güzelliği sağlıyor olabilmek bizim için en önemli kazanım” dedi.

unnamed-(1)-572.jpg

‘İnsanların memnuyeti bizim için önemli’

Uysal, güzellik kavramının ne kadar göreceli de olsa belirli kıstaslar dâhilinde olduğunu belirterek, “İnsanın kendisini güzel hissettiği hali, en güzel halidir. Güzellik merkezi olarak, biz de insanlara kendilerini iyi hissetmeleri için hizmet veriyoruz. Bu hizmeti verirken de onların memnuniyetini önemsiyoruz” dedi.
‘Ünlülerin tercihi olduk’

Yurt dışı bağlantılarıyla, Türkiye’ye güzellik anlamında, estetik anlamında büyük bir kazanım sağladıklarını, Türkiye’nin özellikle Avrupa’da kendini güzelleştirmek isteyenler için hem manevi açıdan, hem de maddi açıdan büyük bir imkân yarattığını belirten Clinicas Esteralla sahibesi Yıldız Uysal, “Son birkaç yıldır Türkiye’nin tanınmış simaları da bizimle birlikte olmak istemeye başladılar. İstanbul’dan gelerek İzmir’de kendilerine daha çok güzellik katmayı tercih eder oldular. Bunun nedeninin de, iyi hizmet ve istenilen güzelliği ortaya koymak olduğunu biliyoruz” dedi.

unnamed-698.jpg

‘Türkiye güzelleşmenin merkezi olacak’

Avrupa’daki tercihlerin İstanbul ve İzmir üzerinden direk kendilerine yönelik olmasının hem ülke adına, hem İzmir adına, hem de Clinicas Esteralla adına büyük bir kazanç olduğunu belirten Uysal, “Hedefimiz sadece Clinicas Esterella olarak değil, bütünüyle Türkiye’yi Dünya’nın güzelleştirme merkezi haline getirebilmek. Türkiye’den çıkan güzelliği dünyaya gösterebilmek” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.