“UNUTULMUŞLAR ŞEHRİ” RAFLARDA YERİNİ ALDI

“UNUTULMUŞLAR ŞEHRİ” RAFLARDA YERİNİ ALDI

Dünyada önemli polisiye yazarlarından biri olan Sarah Bailey’in “Unutulmuşlar Şehri” kitabı The Roman Yayınları etiketiyle  okuyucuyla buluşuyor.

Ödüllü yazar Sarah Bailey’in  soluk soluğa okunan romanları “Karanlık Göl” ve “Gecenin İçinden” kitabından sonra  sürükleyici olay örgüsü ve ilgi çekici karakteri ile merak uyandıran yeni romanı “Unutulmuşlar Şehri” raflarda yerini aldı.  The Roman  Yayınları etiketiyle çıkan romanın konusu; Abbey Clark, katıldığı partinin ardından gece yarısı ortadan kaybolur. Kısa süre sonra da genç kızın erkek arkadaşının cesedi bulunur. Genç kız bu cinayetten sorumlu mudur yoksa o da katilin başka bir kurbanı mıdır?  Dedektif Gemma Woodstock, yaşadığı acı olayın ardından oğluyla bir sahil kasabası olan Fairhaven’a gider. Dedektif, kendini birden karmaşık bir cinayet soruşturmasının tam ortasında bulur. Gemma, bir yandan oğlunun kederini dindirmeyi deneyip bir yandan yeni meslektaşlarının düşmanlığının üstesinden gelmeye çalışırken sorulara cevap arar.

the_21_03_100_unutulmuslar_sehri-kapak.jpg

Her sayfada  merak artıran roman

Sürükleyici ve akıcı bir anlatıma sahip olan kitapta okuyucu  her sayfası soluk soluğa  ve merakla okuyacak.  Heyecan dolu bir polisiye gerilim okumak isteyenler için “Unutulmuşlar Şehri” romanı tüm kitapçılarda yerini alıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.