Üreticiler İçin Toplandılar

Üreticiler İçin Toplandılar

Ahmetli, Alaşehir, Salihli ve Sarıgöl ilçesinde işbirliği içerisinde oldukları kurumların temsilcileri ile bir araya geldi ve istişarede bulundu.

MANİSA Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı ekipleri, üreticilerin kalkınması için yerelde yapılacak projeler hakkında Ahmetli, Alaşehir, Salihli ve Sarıgöl ilçesinde işbirliği içerisinde oldukları kurumların temsilcileri ile bir araya geldi ve istişarede bulundu.

Yerelde kalkınma modeli uygulamaları ile birçok belediyeye örnek teşkil eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, üreticilere fayda sağlayacak çalışmalar için öncülük etti. Alaşehir, Ahmetli, Salihli ve Sarıöl ilçelerinde; Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı ekipleri, Koordinatörler,  Ziraat Odası Başkanları, Tarım İlçe Müdürleri ve temsilcilerinin katılımıyla toplantılar gerçekleşti. Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı yetkilileri, üreticilerin geliştirilmesi amacıyla yapılan bu toplantıların faydalı olduğunu dile getirdi ve 17 ilçede bu toplantıların gerçekleştirileceğini bildirdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.