URLA BELEDİYESİ HAYVAN BARINAĞI ARTIK TAM DONANIMLI

URLA BELEDİYESİ HAYVAN BARINAĞI ARTIK TAM DONANIMLI

Hayvan dostu Belediyecilik anlayışı ile çalışmalarını sürdüren Urla Belediyesi’nin köpek bakım evi artık tam donanımlı. rehabilitasyon çalışmaları çerçevesinde Urla Belediyesi hayvan refahını arttırmak adına barınağı şartlara uygun hale getirdi.

Yıllık ihtiyaca karşılık sene başında yapılan ihale sonucunda üçüncü parti mama alımını gerçekleştiren Urla Belediyesi Veterinerlik Servisi her gün düzenli olarak sokak hayvanlarının temizlik ve temel ihtiyaçlarını karşılıyor.

VETERİNERLİK KLİNİĞİ FAALİYETTE

Kısa bir süre önce yapımı tamamlanan içerisinde idari odası, veteriner odası, ameliyathane ve ilaç deposu bulunan tam donanımlı olan veterinerlik kliniğini Urla Belediyesi faaliyete geçirdi. Fiziki şartlara uygun hale gelen klinikte, sokak hayvanları en iyi şekilde güvenle sağlığına kavuşturuluyor. 80 kapasiteli olan bakım evinde veteriner ve çalışanlar haftanın her günü hizmet veriyor.

Urla’nın İçmeler Mahallesi’nde yer alan köpek bakım evinde sokak köpeklerinin daha güvenli ve daha sağlıklı bir ortamda yaşamalarını sağlamaya çalışan Urla Belediyesi, çatı izolasyonu yaparak hayvanların sıcaktan korunması sağladı. Ayrıca solar sistem elektrik tesisatı kurulan bakım evinde hem enerji tasarrufu sağlanıyor hem de çevre kirliliğine yol açılmıyor. 

 
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.