Urla Belediyesi memurlarına yüzde 15 zam

Urla Belediyesi memurlarına yüzde 15 zam

Urla Belediyesi’nde Memur Toplu Sözleşmesi imzalandı

Urla Belediyesi’nde görev yapan memurlar ile Tüm Bel-Sen arasında yapılan toplu iş sözleşme görüşmeleri anlaşmayla sonuçlandı. Toplu sözleşme ile memurlara yüzde 15 oranında ücret artışı sağlandı.

Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar ile Tüm Bel-Sen Şube Başkanı Çağdaş Yazıcı Belediye Meclis Salonu’nda yapılan imza törende sözleşmeyi imza altına aldı. Sendike TİS ve Nukuk Sekreteri Recep Temel, İdari Sekreteri Birkan Acar ile İşyeri Temsilcisi Cemal Çeşmeci ile belediyede memur olarak görev yapanların da katıldığı törende konuşan Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, belediyenin mali olanakları ölçüsünde çalışanların ücret ve haklarında iyileştirmelere gittiklerini söyledi.  Başkan Uyar, “Biz bir aileyiz. Bu sözleşmede de yapabileceğimizin en iyisine ulaşmaya çalıştık. Bu kaynaklar hepimizin parası. Daha çok çalışıp, daha fazla hak elde edeceğimize inanıyorum” dedi.

Sendika Başkanı Çağdaş Yazıcı ile ülkedeki OHAL’in memur ve emekçilerin haklarını kısıtladığına işaret etti. Yazıcı, gelecekte daha iyi ortamlarda, daha iyi sözleşmelerle çalışanların haklarının geliştirilmesine inandığını belirtirken, “Bu sözleşmemizle haklarda yüzde 15’lik bir iyileştirme sağlandı. Bayramlar, Yılbaşı ve 1 Mayıs’ta dört adet ikramiye ve yakacak, eğitim gibi konularda da yardımlar sağlandı” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.